Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Velice nudný život Tiny Allasa II.: Seznámení

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Trigatron
34-35
14. Červenec 2013 - 21:14
Překvapivý neznámý byl opravdu... překvapivý. Rozkrýváš složitější pozadí příběhu a naznačuješ možnosti vývoje děje. Skvěle, jen tak dál.
EDIT: 9/10

"You may fire, when ready."

+1
+3
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
14. Červenec 2013 - 21:17
Díky moc.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
15. Červenec 2013 - 14:05
S tým neznámim sa nám to naozaj zaujímavo vyvinulo - nemyslím si, že niekto po prvom diele čakal, že to takto dopadne. Ale neočakávané zvraty v deji pridávajú príbehu na zaujímavosti. Takže rozhodne si to dobre vymyslela.

Celé dielo bolo pekne vyvážené - pekné opisy, dobre opísané myšlienkové pochody hlavnej postavy, vierohodné diálogy. V tej vyváženosti vidím veľký posun oproti predchádzajúcemu dielu - predsa v prvom dieli som mal pocit, že nebol optimálne vyvážený.
Tiež sa mi zdalo, že v prvej poviedke sa ti často menilo tempo príbehu. Teraz bolo tempo konštatné, čo je podľa mňa len dobre a vidím v tom ďalšie zlepšenie.

Poviedka sa mi teda páčila, prijemne som sa pri nej odreagoval a je na nej vidieť, že si sa posunula o kúsok ďalej. Odviedla si dobrú pacu a teším sa na ďalšie dielo.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+2
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
15. Červenec 2013 - 16:43
Díky.
S tím "neznámým" jsem to chtěla udělat zajímavě a zdá se, že se mi to povedlo.
Tempo se teď opravdu trochu uklidní, už bude probíhat jenom v jednom časovém pásmu. Alespoň prvních pár kapitol. Až přijdou Klonové války, tak se mi opravdu nechce popisovat každou bitvu.
Jinak jsem ráda, že jsi u mé práce strávil kousek svého času a napsal komentář.
Mimochodem další kapitola tu bude celkem rychle, jak už jsem tu někde psala nějakou dobu jsem neměla přístup k internetu a tím pádem jsem nemohla tuhle kapitolu zveřejnit, takže z té další už mám polovinu napsanou.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
2. Srpen 2013 - 10:42
Nevím proč, ale mně život Tin Allasy nepřipadá vůbec nudný! :)
Kapitola je velmi dobře napsaná, příjemně ubýhala, dobře se četla a působí příjemným dojmem. Myslím, že Tin není jediná, koho polila horká vlna, když se ukázalo, že ten neznámý, kterému tak suverénně sdělila, co si o něm myslí, je její mistr. Na mě ta věta měla úplně stejný účinek :D
Povídka se zajímavě vyvíjí, musím si jít přečíst další díl! ;)

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wampyrelli
29-30
1. Květen 2014 - 22:41
Koukám, že jsi provedla menší vyšetřování/ vyznáš se ve Star Wars: odkaz »
Je to pěkně napsaný, popsaný atd. Jediný co mě zarazilo byl hořící dům na Coruscantu - jaká byla ta představa? Já viděl hořící mrakodrap z permabetonu a nezdálo se mi to :D

A cup of tea is prepared faster when you're burning in hell.

+1
+1
-1