Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Konec?

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
21. Březen 2013 - 19:06
Několik rad k pravopisu: používej editor, který najde aspoň základní chyby (Chrom to má zabudovaný, ale samozřejmě Wordu se rovnat nemůže) a párkrát si to po sobě přečti! Menší ukázka: "Ahsoka ji odnesla zpět do kolébky a přykryla ji. Dovnitř vešel Lux se slovy: „Slyšel jsem křik. Co se stalo, proč se třeseš?“ „Měla jsem vizi.“ „Děsivou?“ Přykývla." - kromě logického postřehu, že brekot dítěte není úplně neobvyklá věc a byla u něho Ahsoka, tak Lux neměl příliš důvod k ní jít, zejména když už dítě spalo - což by se dalo s klidem přehlédnout, ALE: "přykryla" - nejdřív jsem si myslel, že to je překlep, ale když jsem na dalším řádku viděl "Přykývla", tak to je už celkem tragický - hodně to táhne dojem z povídky dolů.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Paramarijo
25-26
21. Březen 2013 - 19:21
Já si myslím, že tu jde spíš o děj a ne o pravopis, já teď taky píšu a je možné, že se mi tam nějaká chybka objeví, ale neměly by to být chyby základní a nemělo by jich tam být moc

„Život je příběh vyprávěný blbcem.“ (William Shakespeare)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
21. Březen 2013 - 19:49
Ano, děj je důležitý, ale osobně lpím i na úpravě text a pravopisu, protože úprava textu rozhoduje, jestli si povídku někdo vůbec přečte, je přeci jen rozdíl mezi jednolitým textem a textem s odstavci, který na první pohled láká k přečtení, protože už jen to ukazuje na to, že si s tím dal autor asi záležet, zatímco chyby v pravopisu působí rušivě a kazí celkový dojem, osobně mám víc z děje bez chyb než s chybami - samozřejmě nejsem češtinář, takže spoustu chyb přehlídnu, ale když jich je víc a jsou opravdu výrazné, tak mi to ten dojem kazí.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Darth Nightom
24-25
22. Březen 2013 - 9:51
Pardon že mám až tak blbý pravopis. Vážně se omluvám pokud se to nedá číst.

EDIT: Radši už si dám záležet

Pro strach o sebe v srdci může být místo. Pro strach o ostatní musí být v srdci místo.

+1
0
-1