Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Nová hra na iOS, video z Rebels a novinky E7

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Oliver98
25-26
23. Srpen 2014 - 16:22
Super, podla vsetkeho na moje meniny vijde velmi zaujimavo vyzerajuca SW kniha. :) Inak, z tych kostmov Hana by som tomu sneznemu moc neveril pretoze to vyzera ako kostym z Hothu so starsiou hlavou upravenou vo fotoshope, cize tomu moc neverim. Ale ta skica s Leiou a Huttmi znie zaujimavo.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
23. Srpen 2014 - 20:30
Zahrát si SW Commander na dotykové platformě by mohla být docela zábava. Takhle jsem hrál na obří obrazovce SW:EaW a bylo to skvělý.
A předpokládám, že SW Commander je on-line hra?

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
24. Srpen 2014 - 8:38
Hlavně to ne !!! odkaz »

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
27. Srpen 2014 - 19:17
Opět povedený přehled :) Zajímavé informace, dobře zpracované a taky jsem rád, že jsem vás předběhl s tím trailerem :D Každopádně tady ale odvádíte skvělý kus práce každý týden a toho si cením.
Jinak mě dost štve, že udělali další hru pouze na iOS (ke všemu s nutností připojení k internetu) a na Android se opět zvysoka víte co... Popisek té knihy vypadá dobře, mohlo by to být zajímavé. To s tím inkvizitorem mě dost překvapilo, ale nemohu říct, že nepříjemně...
Každopádně vám držím palce do dalších přehledů...

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
28. Srpen 2014 - 10:41
Děkujeme za podporu ;)
Každopádně... není těžké předběhnout páteční Přehled, když informace tradičně vycházejí pár minut po jeho vydání :D

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+1
-1