Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Narozeniny Lucase, herci E7 a komiks o Maulovi

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele MarkusSecundus
24-25
16. Květen 2014 - 20:22
Teď si nejsem úplně jistý, ale nebyl 1. spin-off film Dobrodružství Ewoků z roku 1984?

+1
+1
-1
Obrázek uživatele velitel Cody
26-27
16. Květen 2014 - 23:15
Ten přehled je dobrej, moc díky. Možná, že mě Rebels ještě překvapí.
Ale opět mě opravdu vadí, jak neustále říkají o klonech jak jsou úžasní, mají skvělí výcvik, což dává smysl, ve své době byli opravdu kvalitní. Ale jak to že tedy při bitvách skoro v každém záběru obyčejný drojd sejme bez problému klona.
Nejvíce mě naštvalo, jak jednoduše byl zabit ARC kapitán na Kaminu.

dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
17. Květen 2014 - 12:15
No, že jediný droid sejme bez problémů klona... Síla droidů vždy tkvěla v přesile. A když jdou na několik desítek klonů stovky droidů, tak je jasné že v takové smršti střel bude někdo zasažen. Navíc by to bylo takové moc "Rambovské", kdyby droidi nezabíjjeli klony. Na druhou stranu si vem, kolikrát jeden klon (obyčejný voják, nemyslím Rexe, Codyho atd.) zlikvidoval spoustu droidů bez škrábnutí.
Co se týče přehledu, tak se mi hodně líbil. Daří se vám shánět stále zajímavější informace. Akorát mě docela zklamala ta zpráva s Wedgem :( Každopádně jste opět odvedli super práci :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele velitel Cody
26-27
17. Květen 2014 - 22:48
To že síla drojdů je v počtu, je jasné, nemám námitek. ale v jednom díle o padawanech mě opravdu vadilo, když pár drojdů dokázalo infiltrovat celí republikoví křižník třídy Venator. Pochopil bych, kdyby jich bylo mnohem víc.
Dál mi dost vadilo, když drojdi v prvním díle o rozkazu 66, dokázali napadnout celí raketoplán a ztratily pouze pár řezadrojdů.

dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee

+1
-1
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
17. Květen 2014 - 14:26
Viqe, ty si tak super človek. Fakt si vážim že si preložil 5 stránok z nového komiksu. Si borec!

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
17. Květen 2014 - 15:24
Díky! :) Zrovna jsem si říkal, jestli to někdo zmíní... dokonce jsem na to velmi nenápadně narážel i v Kantýně, věřil bys tomu? :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
17. Květen 2014 - 16:10
Áno, tam som to videl. Ale to nič nemení na tom, že moja loajalita k adminom je skutočná. Robíte fakt dobrú prácu a ak budete pokračovať, budem vás chváliť. :)

+1
+1
-1