Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Sedmá epizoda SW, kánon a Emmy pro TCW

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Oliver98
25-26
2. Květen 2014 - 20:53
Takže začnem 2 slovami. Som prvý! :D Ale nie, idem k téme. Přehled sa mi páčil ako zvyčajne. Idem na to postupne.

Dozvedel som sa nové veci, ako napríklad že v knihe Nová nádej je že, Obi je Larsov brat. Fúha. O tom sa mi ani nesnívalo. Škoda že to nie je v kánone. Hodilo by sa to k špekuláciám či bude mať Obi-Wan v nových epizodách dcéru/vnučky tmavej pleti. Inak musím uznať, že ak tam obsadia podľa špekulácií herečku o ktorej sa hovorí, bola by to dobrá voľba, nehľadiac na to že Obi-Wan bol verný Rádu aj po jeho zániku. OK, prvý bod je za mnou, idem na ďalší.

Takže hry. Ja mám hry rád. Mám v mojom PC nainštalové: Star Wars Battlefront II a Star Wars: Jedi Knight II:Jedi Outcast. Inak, mimochodom, prepáč že znova odbočím, ale Jedi Outcast som hral teraz cez veľkonočné prázdniny a stále je to pecka. Kyle Katarn je proste frajer s veľkým F.
Takže hry budú v oficiálnom kánone? To ma potešilo. Battlefront vyzerá dobre, len neviem či ho rozbehne moje PC. :D Fakt, som zvedavý na tú zatiaľ neodhalenú hru. Uvítal by som simulátor ako sú X-Wing, alebo Tie-Fighter, ktoré sa mimochodom už nedajú zohnať! Aká nespravodlivosť k nám neskôr narodeným. :(
Takže som rád že SW:TOR bude naďalej v kánone, obdobie Old Republic ma po Rebellion baví asi najviac. Ide sa na ďálší bod.

Potenciálny názov SW7. Order of the Jedi. Hmmm, pripadá mi to ako rozumný a výborný názov, hodiaci sa do tohto obdobia. Predsa len to bude 30 rokov po E6, teda Luke už bude asi majster a bude mať svoj vek, čiže asi bude chcieť predať svoj odkaz ďalším budúcich Jediom. Predsa len aj Yoda v E6 hovoril Lukášovi o tom aby preniesol svoj odkaz na ďalšieho Skywalkera. Neviem presne ako to bolo, tak prosím neukameňujte ma tu za to. Ďakujem. :)

Zaujímavosti. Tu len krátko, opäť som sa dozvedel nové info za čo som vďačný. Snáď sa chápeme.

Ďalšia herečka do E7. Tu musím s kritikmi súhlasiť. Aj ja som si to všimol. Predsa, ako je možné že by sme mali v novom filme len starú Leiu, asi jej dcéru a potom samých mužov. Viem sú to vojnové filmy, ale nejaká tá žena, dve sa určite hodia. Btw, nie som feminista, ale tu do očí bije že z významných rolí je len jedna nová žena málo. A priznajme si, komu sa vo filme nepáči pohľad na ženy typu Natalie Portman z E2 a E3? :) Musím priznať, že Daisy Ridley je super výber. Určite by sa hodila ako dcéra Lei a Hana.

Ocenenie pre The Clone Wars ma teší. Seriál mám rád a prajem mu to.

A tu sa dostávam k asi naj časti Prehľadu. Rozhovor a hlavne 26 sekundové preview k nedeľňajšiemu veľkému traileru na prvú sezónu Rebels. Musím priznať, že si zatiaľ mierne poupravili renomé u mňa. Preview je fakt super, má všetko čo mám rád na previewoch. Nápad, akciu, dobré zábery s kamerou a aj tá animácia je podľa mňa už lepšia. Za mňa spokojnosť a dúfam že to nepokašlú trailerom. Ale priznajme si, ako vyzerá trailer nie je podstatné, hlavný je film/seriál. Aj tak to podľa mňa aspoň vyskúša skoro každý fanúšik. Môže to byť aj lepšie ako Clone Wars.

A ešte: Bonusy na TOR-e. To ma potešilo, pretože dnes alebo zajtra začnem hrať, takže super začiatok.


Na záver zhrnutie: Som rád že vás adminov + adminku máme. Naozaj robíte dobrú prácu, lebo aj keď pozerám servery vždy mi niečo újde. Ste fakt borci! Dúfam že ste sa dočítali až sem na koniec a komentár sa vám páčil a potešil vás.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
2. Květen 2014 - 21:06
No samozřejmě nás těší, že se ti naše práce líbí. Jsme rádi za všechny kladné ohlasy. :)

Jen tě trošku upravím:
Zahrnuješ-li celý tým, starající se o tuhle stránku, tak v tom jsme, všehovšudy, dívky dvě :D

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
2. Květen 2014 - 21:08
Áno, videl som to v chate. Týmto sa chcem osobne ospravedlniť EuvEn. :)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
2. Květen 2014 - 21:16
Opět výborná práce :)
Zajímavé a užitečné informace jsem opět uvítal. Už se těším na ten trailer. Dále mě opravdu hodně překvapilo, ale i potěšilo, že jedním z herců episody VII bude Andy Serkis. Jako Smeagol se opravdu překonal a se svým "miláškem" zaryl do paměti snad každého, kdo Pánna prstenů viděl :D

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
3. Květen 2014 - 22:02
Zajímá mě, kdy hodlají vydat seznam všech knih a komiksů zapadajících do kanonu. Snad tam patří i Republikové Komando.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Clonetrooper Neyo
25-26
4. Květen 2014 - 0:50
Čím více informací čtu o nové epizodě Vll, tím mám menší a menší chuť se na ní podívat. :/
Jinak dobrá práce z přehledem ;) Celkem hodně mě potěšilo že ToR je pořád v Canonu.

Glory to the emperor!

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
4. Květen 2014 - 9:34
odkaz » Trailer na Rebels.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
0
-1
Obrázek uživatele DarthMalgus
25-26
4. Květen 2014 - 20:50
Mohli jste taky napsat o nové hře.. odkaz »

"I am Grand Admiral Thrawn, Warlord of the Empire, servant of the Emperor."
―Mitth'raw'nuruodo

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Mistr Levi-O
17. Srpen 2014 - 8:59
Je mi trochu trapné se zeptat a možná budu vypadat jako nějaký hloupý gungan, ale co přesně znamená ten kánon? Předem díky za vysvětlení. :-I

Levi-O

+1
0
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
17. Srpen 2014 - 10:02
Kanon je souhrn filmů, knih apod., které oficiálně zapadají do univerza. Hlavní kanon jsou Epizody 1-6. Seriály jako Clone Wars a Rebels mohou být klidně za 10 let vyřazeny, něco jako původní 2D seriál Clone Wars. Nyní byl kvůli novým epizodám zbaven kanon téměř všech knih, her a komiksů jako Nový řád Jedi, Thrawnova trilogie apod. Už prostě nepatří do hlavní série a jedná se jakoby o paralelní vesmír.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
17. Srpen 2014 - 16:10
Je mi líto, že nedali do Legends nové TCW a canon nedali ty staré ... Můžu jen doufat, že mé prosby budou v budoucnu vyslyšeny. Jinak nevíte někdo jak je to s SWTOR? Na SW Wikia píšou Legends, ale hra se stále běží, tak proč by dělali na něčem co je non-canon (Legends)...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Baras
25-26
17. Srpen 2014 - 18:06
Nečetl jsi tenhle přehled? Píše se tu že SWTOR zůstává v Canonu.

Temný Lord ze sith

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
17. Srpen 2014 - 18:36
Ano četl, ale na jak už jsem říkal, na SW Wikia jsem to neviděl, tak jsem se chtěl ujistit. To jsem docela rád, že je Revan canon...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
17. Srpen 2014 - 21:58
Teď ale jak vyřešit problém Korriban - Moraband. Buď se jedná o dvě Sithské planety nebo měla v každém období jiný název, je to přeci jen několik let.
EDIT: Ok, na Wikii píšou, že se jedná o stejnou planetu, jak jsem si myslel.

Nothing is true, everything is permitted.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
17. Srpen 2014 - 16:59
Pokud vím, bylo to i v jednom přehledu, většina her a hlavně ty nové jsou součástí canonu. Wikia momentálně není v tomhle ohledu dostatečně relevantní, protože značku Legends dostalo všechno a teprve postupně vybírají canon články.
EDIT: Dokonce to bylo i v tomto přehledu :D

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+2
-1