Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Náhrada za Klonové války? Star Wars: Reclamation!

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
17. Duben 2013 - 12:56
Myslím že to bude celkem dobré, jelikož Disney už má za sebou hodně úspěšných filmů a seriálů. Jenom se bojím aby z toho neudělal pohádku pro děti.

Don't ask, if you don't care.

+1
+9
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
17. Duben 2013 - 14:41
I když mi TCW bude docela chybět,tohle taky nevypadá špatně.Hlavně ty postavy.Ale trápí mě 2 věci.
1.O čem to bude ? Sice jsem si přečetl ten text co je dole anglicky ale pořád mi to moc není jasné.Navíc už z názvu by mělo být jasné o čem to je,což u tohohle seriálu opravdu určit nejde :P
2.Narušování Expanded Universe.Jedna věc je pokud pozmění pár věcí a věc druhá je pokud překopou tohle dané období úplně,což bych mě velice rozezlilo.
Ale na seriál se těším a doufám že budud velmi příjemně překvapen :)

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
17. Duben 2013 - 14:55
Tak toho se dost obávám, radši bych další TCW, ale pokusím se nemít předsudky...

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+4
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
17. Duben 2013 - 15:08
Už jsem to říkala a říkám to zas. Co vlastně chtějí?! Nejdříve zruší všechno včetně TCW, kvůli epizodě VII a teď zase chtějí začít s novým seriálem. Sice to nevypadá špatně, ale dost se obavám, že z toho bude nějaký Star Wars Mickey Mouse a bůh ví jak to vůbec všechno dopadne. Já osobně bych byl více pro seriál Underworld, ale pochybuji, že názor jedné české fanyky by Disneyho zajímal.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Pablo.knight
30-31
17. Duben 2013 - 16:44
Takže seriál se bude konat v době Ruky Thrawnovy a ep 7 před Dark Nest Crisis?

„Tu es oder tu es nicht. Es gibt kein Versuchen.“

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
17. Duben 2013 - 18:03
V podstatě, ale jak bylo řečeno, předloh se držet nehodlají. Snad alespoň nebude příběh s EU v přímém rozporu.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
17. Duben 2013 - 16:45
Doufám že to SW celkově nepujde od 10 k 5
Ukončení seriálu TCW mě naštvalo kvůly otevřenému konci a teď nový seriál tak aď nedopadne jakoTCW

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Milda
43-44
Milda [Správce]
17. Duben 2013 - 19:30
Konec není tak uplně otevřený, dobře není tam plná návaznost na epizodu III, ale jinak... Víme proč třeba taková Ahsoka skončila u Jediů - i když kdyby CW nebyli, tak ani o žádné Ahsoce nevíme :).. Při nejmenším jsme se více seznamili s Dooku a Grievousem, kteří byli ve trojce strašně známí zločinci, kteří Republiku dlouho trapili, ale my je viděli poprvé(ano jsem si vědom toho že Dooku jsme viděli ve EII, takže Darth.Bane znalec nemusí opravovat)..

+1
+4
-1
Obrázek uživatele bogi_cze
31-32
17. Duben 2013 - 19:53
Fuj docela ste me vylekali: Kala Calrissian - potomek Landa ,ale jestli to nebude primo dcera ok jinac by EU mohlo v dosti castech docela do kytek, ale nejaka rodina pres koleno ok.

No uvidime jako takovy pribeh co se delo jinde nez je popsano v knihach a obcas nejaky nastin ci zminka EU a budu rad ale pokud absolutni ignorace EU tak snad pojedu vypalit nejblizsi Disneyland. Nerikam ze bych tCW nejak vylozene zral az na par dilu a posledni serii, ale konecne sem se s ni smiril a oni ji utnou a nahodili by neco co absolutne nedava v celem Universu smysl no doufam, ze se to nestane a dokazu se s tim serialem smirit jako s tCW.

Jo a jestli jsem dobre pocital tak E7 by mela byt mezi Yuuzhan Vongskou Válkou a Dark Nest Crisis nebo zapadat primo do Dark Nest??

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
18. Duben 2013 - 18:34
Pokud jsem správně četl, tak by tenhle seriál ani Epizoda VII neměl být podle žádné knižní předlohy. Všechno prý chtějí udělat úplně jinak, než to bylo předtím, takže nejenom že film nezasáhne ani do jednoho z těch období, přestože se odehrává ve stejném čase, ale možná že k žádné Yuuzhan Vongské válce ani Dark Nest Crisis vůbec nedojde. Zní to zvláštně, ale zdá se, že oficiálně všechny tyto události prostě zruší.

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele velitel Cody
26-27
18. Duben 2013 - 13:20
Bože, jen ať už nic nenatáčí, bohatě by mi postačilo kdyby uzavřeli klonové války a nazdar.
Jestli to takhle půjde dál (UNDERWORLD, RECLAMATION, 3 NOVÉ EPIZODY OD DISNY) bojím se že se ze star wars stane ODPORNÁ KOMEREČNÍ ZÁLEŽITOST.
Cokoli, jenom ne tohle.

dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
18. Duben 2013 - 16:50
Tak to tě musím zklamat.Od roku 2015 bude Diseney každé léto uvádět do kin nový film a to nejenom z nové trilogie ale filmy se samostatným příběhem např.film o Yodovi,mladém Hanovi atd.Takže žádné strachy lidi,filmů bude víc než je zdrávo :P
odkaz »

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Halt01
19. Duben 2013 - 8:05
Nechci ti kazit iluze, ale ze Star Wars se stala komerční záležitost už 19.5.1999.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
20. Duben 2013 - 17:20
Taky nerad kazím iluze, ale podle mě je Star Wars, stejně jako všechno ostatní, komerční záležitost odjakživa. Opravdu nevěřím tomu, že by s tím Lucas začínal jenom proto, aby nám ukázal svůj svět a poučil nás o energii vesmíru. Mnohem spíš mu šlo o peníze z nějakého nového filmu s efekty, které tehdy byly na dost vysoké úrovni, stejně jako u Nové trilogie. Nechal se tedy inspirovat chystaným americkým projektem "Hvězdné války" (neuskutečněná fáze studené války) a vytvořil jednoduchý příběh, kde se rebelové snaží svrhnout tyranii. Určitě uznáte, že na takovém ději není nic převratného. Je pravda, že se mu hodně povedla myšlenka všudypřítomné Síly a že dodal dost úžasných, do té doby neznámých detailů (např. lightsabery), ale pořád to všechno dělal jenom pro peníze, takže to není nic jiného než komerční záležitost.
Souhlasím s tím, že Nová Trilogie se mu v mnohých věcech nepovedla tak dobře, ale to je proto, že už nepotřeboval nic tak převratného. Přes dvacet let měl přece nastartovanou továrnu na peníze, kterou všichni milovali takovou, jaká byla, a stačilo ji jen trochu oživit, vymyslet pár nových postav a jednoduchý scénář a hned to začalo vydělávat jako za starých časů. Nemohl si dovolit žádná zvláštní nová poučení o Síle, protože si už po těch letech každý myslel, že jí rozumí (vždyť i takovou maličkost jako jsou midi-chloriany dodnes málokdo akceptuje), a tak se soustředil na popis událostí a poměrů před Impériem a hlavně na efekty, aby byl film přijatelný i pro dnešní diváky. Na kvalitním scénáři se šetřilo, neboť už nebyl potřeba. Je to tedy stejně komerční záležitost jako Stará Trilogie, to popřít nemůžu.
Neříkám to všechno proto, že bych neměl rád Star Wars. Naopak je považuji za nejlepší ságu všech dob a snažím se je brát takové, jaké jsou. Nechápu, proč je tak nemůžou brát všichni a pořád na něčem hledají nevýhody. Teď jsem chtěl jenom ukázat, že i Stará Trilogie, přestože je vynikající, je vytvořená za úplně stejným záměrem jako všechny ostatní části Hvězdných válek i jako vůbec všechna díla a je tedy úplně zbytečné zkoumat, kdy se Lucas začal zajímat o peníze. Každý šel vždycky jen po penězích a já nevěřím tomu, že někdy někdo vytvoří něco úspěšného, z čeho by se pak nesnažil získat maximum za jakoukoli cenu. Je jenom potřeba se tím smířit!

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Halt01
20. Duben 2013 - 20:41
Ano, Stará trilogie je komerční. Ale mnohem míň než Nová a hlavně: za něco stojí. Nesouhlasím, že kvalitní scénář není potřeba. To je hloupost. Když něco dělám, tak pořádně. Proto jsou pro mě epizody 1 a 2 naprostými propadáky. Protože Lucas měl stejné uvažování jako ty. Vytřískal z toho spoustu peněz, což chtěl, ale zklamal spousty fanoušků (včetně mě) právě tím, že to udělal.

A na závěr si rýpnu. Příkladem lidí, o kterých si myslíš, že neexistují byl Steve Jobs. Vytvořil něco úspěšného a nedělal to pro peníze. Vše co dělal, dělal protože chtěl změnit svět k lepšímu. A teď mě všichni zhejtujte jaká jsem iOvce. iThank you, Steve!

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
20. Duben 2013 - 22:17
Byť obdivovateľom jedného z najúspešnejších mužov všetkých čias, neznamená byť iOvca. Taktiež však nie je zdravé prikladať mu takú váhu. Aj Jobsa treba vidieť takého, aký bol. Povedať, že peniaze nehrali rolu v jeho živote, je hlúposť. Hrali. Aj keď trochu špecifickú (vzhľadom na jeho povahu).
Lucas, Gates, Ford, Shin, Page, Brin, Ricardo, Ľudovít XIV. či ďalší. U každého z nich hrali peniaze svoju rolu. Dnešný svet na nich stojí. Nedá sa bez nich žiť. Sú zlom, ale zároveň si nikto nevie predstaviť, kam by náš svet dospel bez nich. Je to jeden z najdôležitejších motívov, pre ktorý ľudia konajú. Každý z tých ľudí mal svoj sen... Každý si predstavoval, čo môže dosiahnuť so svojimi schopnosťami. Nejde len o to, či konali pre peniaze, ale či konali aj pre niečo iné... A áno, konali. Dosiahli by títo ľudia toľko uznania a také postavenie, keby nevytvorili niečo, čo by sa odlišovalo od ostatných? Pridali tam niečo vlastné. Vytvoril by nejaký chorý mozog také diela len z motívu lásky k peniazom? Tu vyjadril Jobs krásnu myšlienku, ktorú si dovolím parafrázovať: Ak človek nemá peniaze, nemusí sa o ne starať. Ak ich má, platí to isté. Neplatí to vždy. Skôr by som to mierne upravil na: Ak človek peniaze má, môže sa sústrediť aj na to ostatné. Aj keď sláva, moc a peniaze vždy hrali a aj hrajú veľkú úlohu.

Mne ako človeku nezáleží na tom, či Lucas zarobil peniaze alebo nie. Nezáleží mi ani na motíve, pre ktorý Star Wars vytvoril. Absolútne ma nezaujíma, či je Disney hnaný túžbou zarobiť peniaze na "poklade, ktorý musí znova vykopať". Zaujíma ma jediné: to, čo z toho celého dostanem ja. Budem presne taký, akého by ma opísal Adam Smith. Som jednoducho sebecký človek (z pohľadu úžitku), ktorý sleduje vlastné záujmy, pretože je to vrodená vlastnosť každého človeka. A preto prijmem všetko, čo mi ponúkajú. Buď sa im odmením svojou lojalitou alebo ignoranciou. Bude záležať na tom, čo mi za moje peniaze ponúknu. Bude to dielo, ktoré sa mi vryje hlboko do mysle? Alebo to bude niečo, čo vyhodnotím ako stratu času? Prispôsobím sa tomu. Nájdem si niečo nové, budem hľadať zážitok, ktorý mi za to stojí.

Dnes hovoríme, že stará trilógia bola vrcholným dielom. V dobe, keď sa natáčala, sa za vrcholné obdobie pokladali 50.-60. roky. Predtým to bolo obdobie spred 1. sv. vojny. Ešte skôr to bolo "klasické obdobie"... Renesancia, Antika,... A tak ďalej. Jedno vždy pretrvalo. Ľudia vždy radi spomínajú na obdobie svojej mladosti a nazývajú to "zlatým vekom". Je omnoho jednoduchšie zavrhnúť dnešnú dobu, prestať v nej hľadať to pozitívne a radšej obrátiť pozornosť na niečo, čo si sotva pamätám...

+1
+4
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
20. Duben 2013 - 23:49
A co když jsem starou trilogii viděl až po nové, a stejně se mi líbí víc? :-)

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
21. Duben 2013 - 10:08
Ale ty nie si priemerný fanúšik. O SW sa zaujímaš aj tým duchovným spôsobom, zatiaľ čo veľká väčšina sa na filmy pozerá jednotlivo, bez toho, aby sa s filmom "zžila". Keby dnes uviedli starú trilógiu, nezískala by úspech. Nejde s prúdom, nemá špeciálne efekty ani 3D. Nemá jednoducho to, čo sa dnes považuje za módne a potrebné. Zachováva si len charakter doby, v ktorej bola vytvorená. Je niečím jedinečná, ale túto jedinečnosť nedokáže priemerný, obyčajný divák zachytiť. A to je ten rozdiel... Netreba sa čudovať, že by nová trilógia vyhrala, aj napriek tomu, že sa o žiadne epické dielo nejedná.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
20. Duben 2013 - 23:33
Vskutku, kvalitní scénář je zapotřebí, ale ze staré trilogie mě velice trápí jedna věc a to, z jakou lehkostí Rebelové ničili Impérium: Několik stihaček zničilo obrněnou bitevní stanici, pouhé tři stihačky zničí Executor a to radší nevzpomínám druhou hvězdu smrti... Rebelové měli jediné velké lodě a to Mon Calamariánské křižníky, které by měly býti slabší než imperiální destruktory, přesto všechno Impérium dostávalo od Rebelů jednu nakládačku za druhou. Na druhou stranu, mohu říct, že mě se nová trilogie líbí více než stará.

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
18. Duben 2013 - 18:45
Jsem opravdu zvědavý, co z toho udělají. Může to být hodně zajímavé, ale je i dost velká šance, že to totálně zkazí. Osobně si myslím, že s tím měli ještě pár let počkat a začít s natáčením, až zveřejní celou "nejnovější" trilogii, protože pak bude zase všechny zajímat, co se stalo mezi ní a koncem té staré. Jestli chtěli dělat nějaký seriál, tak měli zůstat u Clone Wars, které už měli úspěšně rozjeté.
Hlavně by mě teď zajímalo, kdy začnou s vysíláním, pokud se to teda ví. V článku jsem to totiž nějak přehlédl a myslím, že je to dost důležité.

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
18. Duben 2013 - 19:34
To se neví, nebo jsem to aspoň nikde nenašel. A vzhledem k tomu, že je to všechno v režimu příprav, to v nejbližší době určitě nebude. Na otázky týkající se debutu je ještě brzy.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Arany
18. Duben 2013 - 20:54
Nehci vás urazit, ale ani moc nevěřím, že seriál doopravdy bude. Může to být fáma. Ten rádoby scénář si může napsat kdokoli. 1. Hrozně moc informací, na to, že seriál se teprve rozjíždí. Většinou takové věci vůbec nevypouští ven a hlídají je až do konce, podívejte se na epizodu VII. 2. Bude asi hodně těšké neplést se do Universa a ani Disney si nedovolí vytvořit alternativní větev, pochybuji...

+1
+3
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
19. Duben 2013 - 11:10
To mě taky napadlo, ale vzhledem k tomu, že tahle zpráva v podstatě zahltila internet a všude se o tom píše, tak to snad kachna nebude. Ale pokud jo, tak je to teda pěkná prasárna. Snad to Filoni co nejdřív osvětlí.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Markus
40-41
19. Duben 2013 - 11:45
No, podle tohoto článku odkaz » je to celé bohužel podfuk. Škoda, ten nápad se mi velmi zamlouval. Hlavně proto, že v Epizodách VII až IX už budou naši hrdinové poněkud postarší a tady by byla příležitost ukázat je v nejlepší formě. Co se dá dělat...

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
19. Duben 2013 - 8:14
Ja ale nechapu proč musejí rušit takovejch projektu jako třeba 1313, TCW, Battlefront 3,...dyt u marvelu se do konce roku 2015 planuje Thor 2, Captain America 2, Avengers 2, Ant-man, S.H.I.E.L.D.,... nevím teda proč nemůžou takhle rozjet SW...
EDIT: A je škoda že epizoda VII nebudu o Yuuzhan Vongských válkách... na to sem si dělal naděje...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele DuKey
30-31
19. Duben 2013 - 8:26
Nevím jak vy ale mě už období mezi 3 a 4 nebo 7 epizodou dál nějak nezajímá proč se tvůrci pořád zuby nehty drží tohohle období vždyť přeci SW je tak rozsáhlé je tolik věcí o kterých nic nevíme a já bych uvítal kdyby udělaly něco např ze staré republiky to mi příjde o hodně zajímavější než tohle ten serial může bejt pecka ale mě odradilo to že se to bude jednat po 6 epizodě a ty filmy proč ničí tak krásný happy end ... SW už je komerční záležitost a to mi je líto ... a vypadá to že od doby co Disney koupil SW jde všechno do haje

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
25. Červenec 2013 - 21:36
Nerad tě zklamu ale po Star Wars 6 se toho děje taky docela dost viz. ,,Palpatinova nesmrtelnost", zrození řádu Jedi, Chewieho smrt a mnoho dalšího

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Mool
23-24
19. Duben 2013 - 9:30
Jenom doufám že když chce Dysney natočit epizodu VII, tak snad vyděl trilogie SW, aby nenatočil jenom tak nějaké bezhlavé pokračování aniž by vyděl alespoň jednu epizodu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Dart Mool
23-24
19. Duben 2013 - 9:34
Ale na druhou stranu Disney snad věděl do čeho jde když kupoval SW.

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
19. Duben 2013 - 11:13
1. hovoríme o spoločnosti, ktorá má 90-ročné skúsenosti s natáčaním filmov. Vlastne ani neviem, či existuje v Hollywoode spoločnosť, ktorá by mala viac skúseností.
2. Samozrejme, že napriek všetkému sa Disney občas kopne.... dokonca by som povedal, že sa mu to stávalo dosť často. Avšak s nástupom Igera na "trón" je vidieť pozitívny obrat vo vedení spoločnosti a celkovej stratégií, ktorú teraz Disney uplatňuje. Marvel, Pixar, Lucasfilm... tieto slová hovoria sami za seba. A každý uzná, že čo sa týka prvých dvoch menovaných spoločností, pod novou záštitou Disney prosperujú celkom dobre. U Marvelu môžeme dokonca povedať, že výborne. Ale aj projekty patriace priamo pod Disney sú na to dobre.
3. Pozrel si už niekto tie mená, ktoré pracujú na nových Star Wars? Disney vyberal len to najlepšie... a očividne na peniaze veľmi nehľadel. Dôvod je jasný - Disney svojmu projektu verí.
4. Disney sa píše s "i"
5. Aj viděl sa píše s "i"

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Dart Mool
23-24
19. Duben 2013 - 20:26
To víš každý se někdy zmýlí.:D
Ale podle mě je škoda že SW Reclamation je podvrch. :( Co myslíš?

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
19. Duben 2013 - 22:16
Zatiaľ som sa k seriálu nijak nevyjadroval... nerád hodnotím to, čo by len mohlo byť. Mám rád hotové veci, kde sa už nejaký názor vyjadriť dá. Čo však môžem povedať je to, že by bol taký seriál celkom logickým krokom. Uviedol by myseľ SW fanúšikov na tú "správnu" vlnu - teda obdobie, ktorému sa bude venovať nová trilógia. To, že sa tak nestane, však nemusí byť nutne zlé - majú predsa dosť rozpracovaných námetov a každý ďalší by im mohol len uberať "kapacity". Inak povedané, počkám si na to, čo dostanem. Mierny strach mám, ale ten by bol aj keby to bolo pod priamym velením Lucasa. Skôr som plný očakávania, čo dostanem od situácie, keď sa snúbi veľký (očakávaný) rozpočet, kreatívny tím tvorcov a staré známe tváre premiešané s "novou krvou". Či to vyjde? Neviem... ale mohlo by.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Ea-st-wood
34-35
19. Duben 2013 - 9:50
Úplně souhlasím ve všem.

EDIT: Omlouvam se ale měla to být odpověd ke komentaři DuKeye.

Budoucnost nabízí mnoho cest zvolte moudře

+1
+1
-1