Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Normálně Nenormální Gungan

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
14. Květen 2013 - 22:11
Nebudu chodit kolem horký kaše, sice to je krutý, ale je to tak. Tohle je asi ta nejslabší povídka, co jsem tu schvaloval.

Hlavní cíl je očividně čtenáře pobavit, nikoliv ohromit příběhem či propracovaností. OK, něco takového bylo taky na starém webu a nejhorší to nebylo, jenže tam ty povídky (většinou) aspoň trochu pobavily! Tvoji jsem si musel přečíst několikrát, abych vůbec pochytil co chceš říct. Na to, jak je to krátké, je to až neuvěřitelně chaotické. Takže pobavení kleslo na nulu - což je ovšem problém, protože zábava měla vyvažovat příběh, jenže obojí chybí. Tragédii nakonec korunují divné odbočky mimo universum Star Wars :/

Číst si to po sobě, číst si to po sobě, číst si to po sobě! Počkat den a zase si to po sobě přečíst. Pak bys možná zjistil, že to není až tak úžasné, jak si zamýšlel. Příště se nad tím víc zamysli, nic úžasného za 10 minut nevymyslíš, dej tomu čas a prostě nespěchej. Zkus se vžít do role normálního návštěvníka (který má zájem o povídky), přečíst si to a přemýšlej, zda bys tomu rozuměl - jestli ne, věty víc rozviň, víc popiš, nebo naopak zestručni, zjednoduš.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
15. Květen 2013 - 13:14
Co to sakra... Takovou slátaninu jsem ještě neviděl. Naprosto o ničem, minimálně pětkrát jsem si to četl, abych něco pochopil, ale stejně to bylo k ničemu. Promiň, že to tak řeknu ale byla to Normálně nenormální kravina. Netvrdím, abys už nic nepsal, jen se příště více zamysli, o čem píšeš a jak už bylo řečeno, čti si to po sobě.

"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
15. Květen 2013 - 19:33
Cha! Tak to bylo něco!
Na rozdíl od Viqa si nemyslím, že bys to měl hotové za deset minut. I přesto, že je to hodně "zvláštní" práce, je z ní cítit, že ti nějaký ten čas zabrala.
Oceňuji tvou znalost reálií, jména jsou napsána správně, stejně jako ostatní názvy a tak. To je určitě plus tvé práce, řada tvůrců tady i jinde píše vážné věci, které i mají dobrý děj, ale fanouškovi kazí zážitek špatně vyspelovanými názvoslovími etc.
S přesahy do jiných Univerz nemám nejmenší problém, proč bych měl? Když to funguje, je to vtipný!
V tom je ale ten největší kříž: tady to totiž nefunguje. A ani nemůže, bohužel.
První věc: čleň to do odstavců. A to jak v momentě, kdy přicházíš s novou myšlenkou, tak když uvozuješ další přímou řeč. Já osobně jsem se například dokonale ztratil v pasáži, kde se Jar Jar baví s Obi-Wanem (ještě jedna věc k výše zmíněným reáliím - charaktery jsi, snad až na Binkse, nevystihl ani náhodou. Chápu, že to má bejt vtipný, ale Kenobi by "cool" prostě nikdy neřekl - pokud by to nepoužíval v souvislosti s určením teploty objektu či osoby) - na první přečtení nejde poznat, kdo mluví. A čtenář se nechce vracet.
Dál: děj jsem absolutně nepochopil. O co šlo? Jar Jar chce na koncert, nebo na Batmana, či... co?! Tohle bylo úplně mimo.
ALE PROČ NE, KDYBY...
Kdyby ostatní věci, tím myslím hlášky a gagy (nic jiného totiž už nezbývá), byly vtipné. Ale ony nejsou. Pousmál jsem se při pomyšlení na Zirro Hutta jak se s Aurrou Sing přetahují o 3D brýle k Batmanovi, ale jen proto, že je to neskutečně absurdní.
Poslední poznámka: rýmování. Hele, rýmuje se ti to pěkně, nemáš tam rýmy absolutní a i to docela hezky zní, ale objevuje se u tebe nešvar všech začínajících rýmařů - nedává to absolutně žádnej smysl. Ale vůbec! Stejně jako u tvé další práce, Extravagantní Extravagance (zajímavej název, ale obsah na prd), upřednostňuješ zvukomalbu před významem a to je dle mého na nic.
Tak, to je snad všechno.
Neoznačil bych to za nejhorší práci, to ne. Nebylo to vtipné (ani náhodou), ale úplně mizerně napsaný to taky nebylo.
Takže tak.
Piš dál a hodně štěstí!

JAMU

+1
0
-1
Obrázek uživatele Evelynne Storm
30-31
20. Květen 2013 - 9:59
Sluníčko, ty jsi raper, viď?
Nemůžu tvrdit, že ten text nemá nic do sebe, to není pravda, je vidět že si určitým způsobem umíš hrát se slovy a rytmem - nebylo to dokonalé, ale potenciál tam je a navíc ten text má takový energický náboj... špatné to není, jenom tomu něco chybí. Na první pohled to opravdu působí jako slátanina, zkus to ještě dotáhnout a vyladit, aby to dávalo větší smysl i po významové stránce.

Za co tě ale pokárám je charakter postav, který jsi úplně opomenul. Když už píšeš v SW, nemůžeš měnit povahu a charakteristické rysy daných postav, zvláště Obi-Wan se ti vymknul z rukou.
Toť vše, co k tomu mám.

Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...

+1
0
-1