2 série rebels
Napsal:
Dart Wader
Dne: 18.4.2015 21:22 |
Kategorie: Star Wars obecně Zpět na fórum |
Před několika minutama byl zveřejněn na star wars celebration trailer na 2 sérii rebelů. Jak jsem napsal již dříve, tvůrci berou postavy a věci z clone wars a v traileru je další důkaz. Jim nestačí Ahsoka kterou tam dohodili, navíc teď už přibyl i rex a několik clone trooperů, kteří se připojili k rebelům, oblečení jsou jak vikingové a žijou na AT-TE. Nevím už koho dalšího to toho seriálů nacpou, aby na to lidi dostali, ale mýlí se jenom ničí příběhy charakterů, které už své příbehy měly. Já osobně bych radši Rexe viděl padnout během clone wars při nějaké heroické akci než (jako hevy nebo hardcase) aby byl ,,nacpán,, jako lákadlo do rebels. Trailer ozařovaly jen chvilkové okamžiky lorda Vadera, který na alianční flotile napáchal nějaké škody a málem zabil Ezru, ale to tvůrci nikdy nedopustí takže nějak unikne.... Dále se tam objeví něco jako Inkvizitor 2 a 3, přičemž jeden vypadá jako pirát z 17 století opět hrůza. Při prvním traileru na rebels jsem říkal, že to nedopadne dobře, po uběhnutí série jsem to zhodnotil a už zavrhnul a teď se jen to známé: přijď, znič a uteč opakuje. Co na to říct prostě to ničí star wars :( :( :(
"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien
a taky mě celkem štve, že ze star wars dělaji pohádku pro malí děti.
Absence Starkillera mi teda zrovna nevadí, stejně jsem ho nikdy neměl rád. A jméno Starkiller je snad nejdementnější v galaxii....(vím, že to mělo být původně Lukovo jméno).
Na Rexe se těším, Ahsoka nebude mít dostatek prostoru na to, aby seriál pozvedla sama.
Long live the Empire
Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.
Long live the Empire
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
EDIT: S těmi vikingy souhlasím :-D Berserkaaaa,!!!
Fight for the win!!!
Fight for the win!!!
Jako jasně, když natáčeli ep. III, tak ještě ani nevěděli, že nějaký Rex bude existovat, ale tak proč v tom případě dali do vedení 501st v TCW Rexe, že...
Proto je to podle mě velmi dobrý tah. Jednak je Rex velmi oblíbená postava a vyřeší se tak jeho příběh (stejně jako u Gregora) a jednak se tím taky vyplní zmíněná mezera v ději :)
<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>
Já jsem si taky nejdřív říkal, že je to nějaká blbost, ale tak při takovém množství klonů je shoda přesdívek nevyhnutelná a v reálu taky nejsem jediný Jakub atd. :D
EDIT: Btw. Oba dva (Appo i Fox) jsou z 501st :)
<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>
Fight for the win!!!
Jestli si dával pozor v CW, tak bylo jasné od začátku, že zrovna Rex nebude ten, kdo bude v chrámu střílet děti. A co se týče ostatních, od ARC onebo velitelů se očekávala vysoká míra samostatného přemýšlení. A kdyby nic z toho, vzhledem k počtu klonů, je 100% poslušnost vyloučena. Stejně jako je vyloučeno, že 100% klonů bude bez genetickýh vad, deformací a kompletně zdravých.
Fight for the win!!!
Jen by mě zajímalo, jak se zrovna tihle tři kloni (Rex a - dle mého soukromého názoru - Boil s Wolffem) dali dohromady a kdo jim operaci provedl... a také jestli vrátili to zrychlené stárnutí do normálního stavu (což tak moc nevypadá, ale ani v TCW nevypadali na těch dvacet až dvacet pět, které jim dle biologického věku měly být).
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
Jinak pokud vím, Rex o čipu věděl od Fivese, takže si ho mohl klidně po dezerci nechat odstranit. A ostatním o tom asi řekl, ale jen Wolffe se k němu pravděpodobně přidal. Pak asi našli na Abafaru Gregora :)
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
Long live the Empire
Přeživší klony chápu, tu myšlenku jsem hodně dlouho řešil. Ale řekněte mi, kde se pro všechny bohy schovává AT-TE? Několik let mrtvá technologie, která i přes to (nebo možná proto) že je vojenská, připomíná starý režim. Krom toho, že nevím jak se tam dostali, opravdu mě zajímá, co tam dělají, že jsou tak šťastní.
Invaze na Lothal mě potěšila, doufám, že rebely alespoň vyženou, když už nic jiného. Útoky na imperiální konvoje připomínají spíš dobu mezi IV a VI epizodou, když rebelové měli zdroje a podporu.
I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance
Inkvizitorka je buď Barriss nebo je její(ch) přítomnost jen k tomu, aby rychle padli mečem Ahsoky (nějak si nedovedu představit, že by Kanan dokázal vyhrát další souboj).
Že se válečná technika z války používá i po válce není žádné tajemství. Pokud si vzpomínám, například Venatory se účestnili bitev desítky let po Klonových Válkách. A vzhledem k tomu, že jsou na nějakém zapadákově, moc se schovávat nemusí. Krom toho AT-TE a AT-AT jsou si více méně rovni a vítěze určí ten, kdo stroj ovládá.
Že jsou tak šťastní? No, když se shledáš s někým s kým projdeš desítkami bitev, nebudeš z toho shledání mít radost? A Ahsoka si získala respekt a věrnost.
Z Lothalu je vyženou určitě. Vader by nepřěžil až do konce filmu, kdyby selhal v takovéto podřadné misi.
Tohle má následující scénář: Ezra stále kolosální blb (s malou kapkou naděje, že by mohl propadnout temné straně); Kanan je tak špatně graficky udělaný, že mě už jeho přítomnost irituje. Řekněte mi, z čeho jsou vyrobeny helmy Stormtrooperů, protože tím že s nima bouchnete o sebe by se nositelům nemělo stát vůbec nic...
Nevím, jak moc mají vymyšlený scénář dopředu a jak přidávají staré postavy podle množství fandovského hejtu, ale čím víc postav tam bude, tím ví jich pak zemře a bohužel se můžeme vsadit, že umírání se bude týkat klonů, povstalů, imperiálů, ale ne posádky Ghosta....i když Zeba, Choppera a Ezry bych se tuze rád zbavil.
Za Rexe jsem rád, doufám, že dostane prostor. Ahsoka totiž určitě nebue mít dost prostoru, aby pozvedla úroveň seriálu...
Hondo mě irituje už teď. Nikdy jsem ho neměl rád a nemám anii teď. Ezrova skoro smrt: škoda že to nedojde až do konce. Mohlo by se to nicméně vyvinout v to, že bude zajit a přejde k temné straně. Ale spíš ne.
Všimli jste si? Impérium zaznamenalo první sestřel ve své historii...
Co se týče inkvizitorů. Nevím, jak pirát, ale co se té ženy týče, bude to Barriss. A pokud ne, tak je tutovka, že brzy padnou.
Další poznatky: Proč se proboha tak kroutí, když mluví. Prakticky všichni.
Jeden z Rexových vojáků je Wolf, který sloužil pod Plo Koonem. Ostatní taky asi nebudou neznámí.
Pokud Vader na Kananem nezvítězí, není to Sith, ale laciná náhražka.
To, že tři AT-AT nejsou, aspoň podle traileru, schopni uprostřed ničeho zaměřit jedno, pomalu se pohybující AT-TE nebudu komentovat.
10 000 Jediů......No během Great Galactic War jich tedy bylo mnohem víc, takže žádné kolosální číslo, z kterého se posadíme na p~~~~. :P
Co se Ezry týče, myslím, že se shodneme, že ten by neměl být schopen porazit mečem vůbec nikoho z přítomných.
Glory to the emperor!
Srovnání Zeb + Chopper a Chewie + R2 je na místě. Ale zatímco Chewie a R2 jsou důležitou součástí týmu a zachránci situace, Zeb a Chopper svou nekompetentností špatné situace tvoří.
O neschopnosti imperiálních vojáků by se dali psát vědecké práce, tam asi není co říct.
Ale jinak máš pravdu. Vytíkám tomu (nejen já) kdeco. Není to proto, že bych nebral ne vědomí cílovou skupinu, ale proto, že TCW si vytvořili stabilní základnu fandů i daleko mimo cílovou skupinu a seriál se vypracoval na velice slušnou úrovenˇ, kdy nás emočně vtáhl do děje. Rebels je v tomto ohledu obrovský skok zpět, kde hlavní postava, Ezra, je nenáviděnější než Jar Jar a Anakin dohromady a kde fandíme impériu, i když víme, že pokaždé potupně prohraje. A co se posádky Ghostu týče, ta je nesmrtelnější než "tým" ze Staré trilogie-
Mohla by to byt sranda Ahsoka Tano + Asajj Ventress versus Darth Vader + Barriss Offee