Sprostý Disney + sprostý Lucasfilm
Napsal:
Oliver98
Dne: 26.4.2014 11:28 |
Kategorie: Star Wars obecně Zpět na fórum |
Asi ste sa už dozvedeli veľkú a veľmi smutnú novinu. Naplnili sa najhoršie predstavy nás fanúšikov EU. Disney dekanonizoval všetko okrem 6 (9) filmových epizód, seriálu TCW a chystaného seriálu Rebels. Vraj niečo z EU môžu niekedy použiť v nejakom filme, hre... a doteraz vydané knihy budú mať nálepku Legends, čiže to bude akoby univerzum v univerze... nemám slov ako neuveriteľne sprostý ľudia žijú na tejto planéte. Ale veď toto je čistý výsmech zo strany toho sprostého štúdia zvaného Disney k nám fanúšikom, ktorý im roky dávame peniaze z predaja kníh, komiksov, hier! Tí, prepáčte mi to ale musím ich tak nazvať, dementi si neuvedomujú ako neuveriteľne sprostý sú. Oni len tak hodia do luftu prácu 100-viek ľudí od počiatku 90-rokov a zatiaľ to nahradia len 3 novými epizódami, 2 spin-offmi a jedným seriálom, ktorý nemá istú kvalitu + aby som nezabudol vydajú 4! opakujem 4 nové knihy: 1. A New Dawn od Johna Jacksona Millera, ktorá nám vraj dá dospelý pohľad naseriál Rebels, 2. Tarkin od Jamesa Lucena o jeho biografii, 3. Heir to the Jedi od Kevina Hearnea z pohľadu Luka a 4. Lords of the Sith od Paula Kempa o Vaderovi a Sidiousovi. No, nech si každý spravý názor ale ja mám chuť zabíjať!
EDIT: zdroj: odkaz »
EDIT: Ještě by mu mohli změnit kůži na fialovo. Dát prasečí ocas a oslí uši..
EDIT: A nebo ho úplně vymazat ze SW.
EDIT: Ale kdyby ho šoupli do těch novejch filmů tak by to možná šlo.... Pokud by ho úplně nezkazili, samozřejmě. :D To by pak měli problém s jistým velmi naštvaným fanouškem. ;-)
EDIT: Ten původní příspěvek jsem řekl špatně.. Nebude mi vadit když ho strčí do dětskýho seriálu,ale přitom zachovají jeho charakter. Já se bojím toho, že si jen vypujčí jméno a na všechno ostatní z jeho postavy se vykašlou.
„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“
Ospravedlňujem sa ale musel som vyjadriť svoje rozhorčenie nad takýmno *************.
Nech je Sila s vami (ak aj tu nezrušili).
PS: Prepáč Viq ale čo je Veľa to je Vééééľa.
Niet bolesti tam, kde je Sila.
Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!
Vím, že se teď do mě dost lidí opře, bude mě neuvěřitelně nenávidět, ale tohle se dalo očekávat. Vždyť nová trilogie, která nás čeká, se má odehrávat 30 let po NJ. To měli scénáristi okopírovat děj z knih? A kdyby ne, tak by to stejně bylo divné, kdyby se v knihách psalo o jednom, ale ve filmech by bylo něco naprosto jiného. Já osobně se tomuhle jejich kroku nedivím.
Tímhle nechci říct, že by mě to nemrzelo, ale kdyby to neudělali, jak by mohli něco natočit? Ještě jednou, než se do mě pustíte, MRZÍ mě to, ale nic jiného se čekat nedalo. Navíc, mi to nezabrání abych si něco zase přečetl, navzdory tomu, že to nebude "pravda". SW mě baví, baví mě knihy ze světa SW. To je důvod, proč je číst dál.
Snad jsem někomu nezvedl příliš tlak, pokud ano omlouvám se.
My powers have doubled since the last time we met, Count.
dart maul