Házení světelných mečů
Napsal:
Wedge Antilles
Dne: 19.3.2014 20:53 |
Kategorie: Star Wars obecně Zpět na fórum |
Zdravím. Tak jsem uvažoval a napadla mě jedna věc. V TCW, hrách, komiksech a Sith ví v čem ještě je poměrně často k vidění to, že Jedi nebo Sith na nepřítele hodí světelný meč. Ten se potom vrátí zpátky a po celou dobu je zapnutý. Když ale při souboji někomu meč vypadl z ruky, vypnul se... A tím se dostávám k otázce... Proč to tak je? Jaktože, když ho hodí, zůstane zapnutý, ale když jim vypadne, vypne se? Budu rád za každou odpověď :)
,,Two there should be; no more, no less. One to embody power, the other to crave it.´´
(Pak je divné, že se jim po vyražení z ruky vypínají)
2) Pokud meč pojistku nemá, teoreticky, by měl uživatel držet meč zapnutý za letu, což mi přijde jako obzvlášť namáhavý útok.
(ale nejsem si jistý jestli meče bez pojistky fungují jako: "klik, svítí, klik, nesvítí", nebo "držím, svítí, pustím, nesvítí")
Takto vidím já :)
I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance
"I'm sorry, I'm having trouble hearing you. I'm getting a lot of bullshit on this line" - Commander Shepard
<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>