Starkiller
Napsal:
dugar
Dne: 15.8.2013 16:23 |
Kategorie: Star Wars obecně Zpět na fórum |
Ahoj, nedávno jsem zkoul preklad Star Wars: The Force Unleashed (1 i 2) od FenixProdabing, chci se zeptat jestli nevíte jak to se Starkillerem dopadlo...jak umrel a jestli v 2 dile to byl on nebo jen jeho klon. Díky :)
Ješte by jsem k původní otázce přidal: zdalipak si myslíte že se Starkiller objeví v seriálu Rebels, podle mě by se tam objevit měl...konec konců to byl on kdo rozpoutal rebelské povstání...
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
odkaz »
Don't ask, if you don't care.
Následně potom čelil Boba Fettovi, Obi-wanovi nebo třeba Luku Skywalkerovi. Toto všechno nabízel přídavek pro normální The Force Unleashed s názvem Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (tato hra obsahuje i původní verzi a bonusem je právě to alternativní pokračování Starkillera jakožto Císařova žáka).
"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."
Don't ask, if you don't care.
V záverečnom cinematicu to povedal Darth Vaderovi:
"Maybe Kota is right. Maybe this is all a trick, a way to get me so confused that I'd forget who i really am and become your slave again."