Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Nejhezčí loď. (anketa)

Napsal: Engineer Of KDY
Dne: 13.8.2013 16:51
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Ahoj lidi, tak mě napadlo udělat "anketu": vizuálně nejatraktivnější loď (spaceships + airspeeders).

Jaký létající stroj z lusasova univerza je podle vás tím "nejkrásnějším"?

U mě, po dlouhém přemýšlení, vyhrává RZ-1 A-wing interceptor (A-wing).

odkaz »

odkaz »
Přidat komentář
Obrázek uživatele Komár
30-31
13. Srpen 2013 - 17:02
nubian ship royal

odkaz »

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Azureta
13. Srpen 2013 - 17:43
Souhlasím s Komárem

Do or do not. There is not try.

+1
0
-1
Obrázek uživatele valada06
27-28
14. Srpen 2013 - 10:13
Také souhlasím s Nubianem, ale ten odkaz je nefunkční a proto jsem nějaké obrázky dohledal sám: odkaz »
Případně: odkaz »

„Když od síly vzdálíš se, věz, že to nebyla Síla, co pohnulo se.“

- Yoda

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Engineer Of KDY
29-30
Engineer Of KDY [Superadmin]
14. Srpen 2013 - 10:24
Komárův odkaz je funkční. Stačí jen stisknout "search" (lupa).

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
14. Srpen 2013 - 12:06
Loď Sithského Impéria FURY.
odkaz »
EDIT: Kdo dal dislike?

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
0
-1
Obrázek uživatele mistr kubus
13. Srpen 2013 - 17:46
Snowspeeder odkaz »

+1
0
-1
Obrázek uživatele mistr kubus
13. Srpen 2013 - 17:49
Případně X-wing odkaz »

+1
0
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
13. Srpen 2013 - 20:30
Super star destroyer Executor odkaz »

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+3
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Srpen 2013 - 21:10
Pridávam sa. Pekná lodička... akurát nemám garáž, do ktorej by som ju parkoval. Iný pohľad: odkaz »

Z nostalgie (prvá Star Wars loď, ktorú som videl) musím uviesť aj: odkaz »

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
13. Srpen 2013 - 21:10
Executor-class Super star destroyer... odkaz »

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Marka Ragnos
25-26
13. Srpen 2013 - 21:37
Já osobně bych dal hlas pro Lambda-class T-4a shuttle. odkaz »

"The chains of the grave cannot hold a Dark Lord of the Sith…"

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Karpagon
14. Srpen 2013 - 9:41
Loď Padmé Amidaly, J-Type Consular Diplomatic Barge odkaz »
Nebo Imperiální Hvězdný Destruktor třídy Venator: odkaz »

Meditovat o tom, já budu.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
14. Srpen 2013 - 11:02
No, já jsem měl ihned jasno. Tato loď je prostě super :) odkaz » odkaz » odkaz » odkaz »

"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata

+1
+3
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
14. Srpen 2013 - 11:24
Stoprocentně Vaderův Super Star Destroyer Executor.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
14. Srpen 2013 - 11:52
Nejhezčí loď? Bez váhání Vaderův Super Star Destroyer Executor. Ta loď byla opravdu něco, symbol dominance Impéria.. jen škoda, že Executor skončil tak, jak skončil.. kdyby ovšem tehdy tu loď měl pod velením Thrawn, tak jak to bylo popsáno v Thrawnově trilogii, bitva u Endoru mohla skončit úplně jinak (samozřejmě při tvorbě EVI ještě žádný Thrawn neexistoval a film měl dopadnout tak jak dopadl.. tohle filozofování je ve světě Star Wars ale stejně hezké.. :))
EDIT: Všichni samozřejmě tuto loď známe, ale nedá mi to a musím přiložit pár obrázků této nádherné lodě :)

odkaz »
odkaz »
odkaz »

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+2
-1
29-30
14. Srpen 2013 - 12:30
Lidi, co pořád máte s tím VADEROVÝM Executorem? Pokud se nepletu (doufám, že ne) Executor je třída lodi (Executor-class Super Star Destroyer), tak proč zrovna Vaderův?

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
14. Srpen 2013 - 12:38
Pleteš se. Executor (Vykonavatel) je jméno té lodě a třída lodě je Super Star Destroyer. No a proč zrovna Vaderův? Možná proto, že mu ten Executor patřil, ne? :)

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+1
-1
25-26
14. Srpen 2013 - 12:45
Ty se pleteš, ta třída se jmenuje Executor... možná proto, že třídy lodí se pojmenovávají podle první postavené lodi té třídy (alespoň u Executoru a Eclipse to tak je :) ) Z třídy Executor jsou: Executor, Executor II, Reaper, Hammer knight, Iron fist a další... :)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
14. Srpen 2013 - 12:49
To je sice pravda, ale já se celou dobu bavím o Vaderovým Executoru. On tu svoji vlajkovou loď pojmenoval EXECUTOR.

"This is my personal battle cruiser…and I did not name it the Executor for nothing!"
―Darth Vader

+1
+1
-1
25-26
1. Září 2013 - 11:29
To je sice pěkný, ovšem pokud ti to ušlo, tohle vlákno je o nejhezčí lodi, tudíž je jedno, o kterou loď třídy Executor se jedná, když vypadají všechny stejně, ne? (Jen Executor II měl později ty dva obrovský Novorepublikový znaky na bocích)

+1
+1
-1
29-30
14. Srpen 2013 - 12:51
Vážně?

Mrkni se na: odkaz »

;)

EDIT: Tak koukám, že mě Darth Nihilus předběhl. :)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
14. Srpen 2013 - 12:57
Nedalo mi to a prošel jsem si wookiepedii. Dá se říci, že oba máte z části pravdu. Třída je to Star Dreadnought, ale model Executor-class Star Dreadnought. Stejně ale nechápu, co se vám všem na té lodi tolik líbí... Ano, je obrovská a má spoustu zbraní, ale co se tvarů týče... Nevím no, ne prostě taková moc hranatá, nemá žádné "elegantní" tvary, což mám na lodích radši :/
EDIT: Hmm, než jsem to dopsal, tak se to tu pěkně rozjelo :D

"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
14. Srpen 2013 - 13:02
Někdo si to hold špatně vyložil... celou dobu jsem se bavil o vlajkové lodi Vadera, Executoru (ten EXECUTOR z EVI). Neřešil jsem ty další třídy, co vznikly až po této lodi, řešil jsem tu konkrétní loď z filmu. :)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
14. Srpen 2013 - 13:09
Tak či onak ty lodě vypadají stejně. A jak již jsem napsal, nechápu, co na nich vidíte :/

+1
+2
-1
29-30
14. Srpen 2013 - 13:35
Pokud se nepletu toto je anketa o nejhezčí loď (typ) takže mě zajímalo, proč se tu objevuje loď konkrétního "majitele" a prosím tě, nesnaž se svou chybu maskovat, nic hrozného se nestalo a kromě toho chlap by to přiznal.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
14. Srpen 2013 - 13:40
Proč bych nemohl napsat loď konkrétního majitele? A co se snažím maskovat prosímtě? Já hned od začátku psal, že se mi z filmové hexalogie líbí Vaderova vlajková loď, takže nevím, kde je problém, je to můj názor. :)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Trigatron
34-35
14. Srpen 2013 - 12:51
Konstrukční řada republikových křižníků... od Acclamatoru, Venatoru, Victory, až po Imperial... ten tvar je prostě specifický. A co se elegance týká, lodě třídy Theta a Lambda.

"You may fire, when ready."

+1
+2
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
14. Srpen 2013 - 13:29
U mě jasně vítězí Firespray :D odkaz »

+1
+1
-1
29-30
14. Srpen 2013 - 16:28
Vidím, že i fandové SW se nemusejí vždy pochopit.

Tímto děkuji VŠEM za reakce a byl bych rád, kdyby tu i nadále probíhala anketa "o nejhezčí loď "

P.S. Zkusím zapracovat na srozumitelnosti svých otázek.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
16. Srpen 2013 - 15:20
U mne vítězí X-70B Phantom, jak vnitřek tak zevnějšek je prostě nádherný a elegantní.

Don't ask, if you don't care.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele The Wrong Jedi
22-23
18. Srpen 2013 - 20:07
Jedi Defender z Old Republic a republikový křižník Consular

,,The dark side is power''

+1
+1
-1