Kdo bude dělat hudbu? Rozhodnuto...
Napsal:
Darth Arany
Dne: 27.7.2013 11:44 |
Kategorie: Star Wars obecně Zpět na fórum |
Hudbu k třetí trilogii bude dělat...
chvíle napětí...
John Williams...
"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
Neviem prečo mi Google nechce pomôcť (:D) nájsť články, kde som to pred dvoma mesiacmi videl. Hovorilo sa v nich to, že prebieha komunikácia medzi Disneym a Williamsom, avšak za zatvorenými dverami. Následne, asi deň potom, vyšla správa, že sa dohodli. Potvrdil to však len "niekto", kto sa rokovaní zúčastnil. Tiež bolo povedané, že si to (správu) Disney "šetrí" pre svoju tlačovku, kde to bude verejne prezentovať. Odvtedy však ubehli skutočne už 2 mesiace.
Podľa toho, čo teraz vidím, som dosť prekvapený, že sa to stalo až dnes... Ja osobne som to vtedy pokladal za hotovú vec - Abrams to chcel, Williams to chcel, Disney to chcelo - a preto som to prestal riešiť. Popravde som si dnes ani nedal tú námahu sa pozrieť, že či to má autor tohto vlákna nejak podložené aktuálnymi (dnešnými) správami, ani mi na um neprišlo, že to Disney ešte nezverejnil. Za to ospravedlňujem a beriem späť svoj predchádzajúci komentár.
Jsem rád, že do toho zase jde. :)
"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."