Co vám vyjde ?
Napsal:
Aayla Secura
Dne: 2.7.2013 22:19 |
Kategorie: Star Wars obecně Zpět na fórum |
Leden: Asajj Ventress
Únor: Darth Vader
Březen: Ahsoka Tano
Duben: Yoda
Květen: Boba Fett
Červen: Obi-Wan Kenobi
Červenec: Generál Grievous
Srpen: Jabba Hutt
Září: Mace Windu
Říjen: Cad Bane
Listopad: Aayla Secura
Prosinec: Hrabě Dooku
---
1. mě pochválil/a
2. mě rozesmál/a
3. mě nenávidí
4. mě shodil/a
5. mě zajal/a
6. mě propustil/a
7. mě políbil/a
8. mě zabil/a
9. mě uškrtil/a
10. mě okradl/a
11. mě zhnusil/a
12. mě ztrapnil/a
13. mě rozbrečel/a
14. mě šťouchl/a
15. mě dal/a facku
16. mě nechal/a zpívat se Sy Snootles
17. mě pocákal/a
18. mě vyléčil/a
19. mě nakreslil/a
20. mě nakrmil/a
21. mě dal/a telefonní číslo na George Lucase
22. mě pochoval/a
23. mě udělal/a pohřeb
24. mě snědl/a
25. mě pronásledoval/a
26. mě poprosil/a
27. mě rozzlobil/a
28. mě oživil/a
29. mě najmul/a abych zabil Quinlana Vose
30. mě přivolal/a mocnou sílou
31. mě popřál/a
---
hnědé vlasy: protože se jemu/jí líbím.
blond vlasy: protože jsem jemu/jí ukradla iPad
černé vlasy: protože jsem zradil/a republiku
zrzavé vlasy: protože jsem ho/jí políbil
jiné: protože mi dal/a BAN na starwars.cz
---------------
To co vám vyšlo napište do komentářů :D
a taky bych se chtěla představit jako nováček :) těší mě Aayla Secura
"Sometimes it takes courage to stick to one's believes, young Padawan, as any Jedi well knows."
"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.
"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.
P.S. Aaylo to jsi vymyslela nebo někde našla? :D
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
"Sometimes it takes courage to stick to one's believes, young Padawan, as any Jedi well knows."
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
Ty bláho, to zní divně :D
Nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. A z takové srážky vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.
"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien
:D
dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee
Já bych nikdy nezradil :D
Glory to the emperor!
:-D :-D
dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee
Asi nedokázal překousnout, že je homosexuál, a proto se rozhodl zabít všechny, kteří se mu líbí? :D
"I am so happy when I can use my Trooper Facepalm !"
,,The dark side is power''
Hned jsem se sesunul smíchy až na podlahu :-).
„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“
Unicorns are real ...
Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....
Já z toho nemůžu... xD
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda
"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere
I mistr tesař si někdy utne pravou ruku.
I mistr tesař si někdy utne pravou ruku.
"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka
Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval
Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.
Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval
I am so ugly but thats OK cause so are you. -Kurt Cobain
Sorry Georgi.
“Wars not make one great.”
- Yoda
The crystal is the heart of the blade.
The heart is the crystal of the jedi.
The jedi is the crystal of the force.
The force is the blade of the heart.
sad story bro...
"Jablečný džus je dobrý k snídani. Víc než nějaký Actimel či co..."
The crystal is the heart of the blade.
The heart is the crystal of the jedi.