SW KOTOR 2
Napsal:
Olbor
Dne: 16.7.2014 0:10 |
Kategorie: Počítačové hry Zpět na fórum |
Zdravím Vás,
chtěl bych poprosit o radu.
Jedná se o to, že jsem si z nostalgie chtěl zahrát KOTOR 2. Jelikož je originálka někde ztracena, stahnul jsem si hru z netu. Mam OS Windows 7 a zkusil jsem už různé pokusy o zprovoznění hry, jelikož píšu sem :D, marně. Byl bych rád za užitečnou radu, případně odkaz kde se nechá hra stahnout aby fungovala pro Win. 7 (případně i pro širokoúhlý monitor).
Moc děkuju za Váš čas a radu.
Olbor
Jak to všechno vím? Jednoduše. Jsem jeho bratr. Jestli nebydlíš daleko od Prahy, tak ti to možná vijde.
Život je návykovej a někdy zabíjí.
Spustit normálně KotORy je na nových systémech prostě problém :D
EDIT: Je jedno, zda je hra originál či ne, hra je prostě stará a v pohodě jí spustí XPčka a níž... I když ani to není úplně zaručené :D
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
Nainstaloval jsem hru ze setupu (dal jsem kompatibilitu s Windows 7, Vista servis pack 2 i XP). po instalaci jsem ji patchnul na 1.0b a cracknul (cracků jsem zkusil asi 5 různých). Spustim hru a po intru se objeví, že program přestal pracovat. Spustim launcher a nastavim rozlišení a vypinam video. spustim EXE soubor a dostanu se do základniho menu hry (při jakékoliv manipulaci s grafickým nastavením hra spadne) vyberu new game vytvořím postavu a dám hrát. hra se načte ale jakmile se ozve první zvuk prologu hra přestane pracovat. zkoušel jsem nahrát i jiný Mss32.dll soubor (přizpůsobil jsem ho a odblokoval) beze změny hra pokaždé spadne. zkusil jsem i test harware a nevyhovuje operační systém.
hledal jsem návody a rady, ale většinou v angličtině a dost staré.
Děkuji Olbor
EDIT: nevim zda-li je keště jiná možnost, jak hru přimět k funkčnosti, pokud by tě něco napadlo, velmi bych ocenil radu od někoho kdo se v tom opravdu vyzná.
May the Force be with you...
"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda
"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere
Děkuju za nabídku, ale poštovné by mě vyšlo skoro stejně draho jako nová hra :D jsem až ze západního okraje republiky.
May the Force be with you...