Star Wars Conquest
Napsal:
gorilag
Dne: 8.7.2013 22:01 |
Kategorie: Počítačové hry Zpět na fórum |
Neviem či niekto počul o mode star wars: conquest ide o veľmi vydarený fanušikovský mod do hry Mount&Blade odkaz » prikladam link na stranku modu. Ide iba zatial o nedokončenu verziu ale stale sa pracuje a musím povedať že chlapi si mákli vyzera to naozaj skvele :)
Osobně se mi ale mnohem víc líbí mód na strategii Star Wars: Empire At War, odkaz » , který je opravdu úctyhodný :-) (sice jsem ho ještě nezkoušel, ale mám to v plánu)
"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.
"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."
"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."
Jen pozor, ať zase neplačeš kvůli tomu, že jsi někde dostal nějaký dislike. ;)
EDIT: A navíc tu hádku jsi mimochodem začal ty...
Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval
A jinak tím "Zklapni Dogmo!" jsi mě úplně "vydrtil" ... A jen tak mimochodem, víš vůbec co slovo dogma znamená?
Zamysli se trochu a už se vzpamatuj.
V širším smyslu znamená dogma jakékoli tvrzení, o němž nelze pochybovat (např. v právu). Protože zákazu diskutovat, pochybovat a zejména kritizovat důležité ideje nebo rozhodnutí zneužívají různé politické, společenské nebo i církevní a vědecké autority, má slovo dogma často pejorativní význam.
Podobně i odvozená slova dogmatismus a dogmatický znamenají v běžné řeči často strnulý, konzervativní, autoritativní nebo dokonce – pokud se obává diskuse – pokrytecký.
Jinak už po druhé :p odkaz » se laskavě podívej na ty díly o Umbaře a pochopíš tu hlášku :p
EDIT: P.S: Nedávej mi počád disliky. Je to zbytečné a už hodně trapné, ale je to tv§j způsob života dávat pořád dislike, ne kůj.
EDIT: A přestaň mě pořád obviňovat .. já na to opravdu nejsem zvědavý, aby si tady někdo jako ty na mě vyskakoval. Nechme toho a uvědom si, že je tady X dalších uživatelů, kteří mají možnost nesouhlasit s tvým názorem (já osobně jsem ti dal právě 1 dislike v té Kantýně, když tě to furt tak žere).
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
Nejvíc se mi líbí mapa, vzhled jednotlivých planet na ulicích a možnosti, co tam jsou (vyvolat v kantýně rvačku,bezdůvodně někoho praštit na ulicích a jdou po tobě všichni atd.), prostě to, co v normálním native nezažijete. Jenom mě trochu mrzí, že to je anglicky, ale to pro mě není zas až takový problém. Okamžitě jsem narukoval k imperiální armádě :)
Ad Unum Omnes