Normálna čeština na KotOR
Napsal:
lord Kallig
Dne: 28.5.2013 22:01 |
Kategorie: Počítačové hry Zpět na fórum |
Prepacte ale nedali by ste mi tu nejaky odkaz na stiahnutie kvalitnej cestiny do KOTORu?? Vsetky co som stiahol boli zlee :(
Dakujem.
Osobně si nepamatuji přesně, co jsem použil za češtinu, ale myslím, že tato by to mohla být... nebo by aspoň mohla být kvalitní -> odkaz »
EDIT: Nedá mi to nezeptat se: proč chceš češtinu, když jsi ze Slovenska? (komentáře se mi teda alespoň zdají psané slovensky :) )
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
A ta cestina, no....co ja viem Cestina je ako moj druhy jazyk (dedko z Ceska) a mam take zle skusenosti z slovenskymi prekladmi. :D
EDIT: Pardon kotor.czechgamer.com
EDIT: hele proč se mi ani v tom komentu, ani v editu před tím kotor neuloží ještě sw?
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata