SWTOR - placení
Napsal:
Obi-van Kenobi
Dne: 28.3.2013 7:28 |
Kategorie: Počítačové hry Zpět na fórum |
Viem že sa to už pýtali asi 8 uživatelia ale je platený SWTOR? Pretože tam treba zadať svoje telefóne číslo. A pokiaľ viem pýtajú ho preto aby mohli sťahovať kredit. Predom ďakujem.
Meditovat o tom, já budu.
A abych odpověděl na původní otázku: Ano a ne - můžeš hrát zadarmo nebo platit, za což dostaneš nějaký výhody, ale bez placení to jde taky ;)
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
alebo otázky na platenie a tak( tu by mali odpovedať). A ešte teraz pridali i nastavenie že môžeš si kúpiť Cartel coins za SMS, ale keď som videl tú cenu skoro som sa... :D, pretože 200 CZK( 8€ ak nie tak sorry, ale malo by to tak byť keď je 1€=25CZK) je podľa mňa pekne dosť( keď som si dal napr Nemecko bolo tam za 6€).
"Accepting a sworn enemy into one's ranks without fear... that is strength."-Praven.
"These are the moments we strive for, when the hope of victory becomes real. When we can see peace on the horizon."
―Satele Shan
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
Každopádně to není až tak nic světoborného, věřím, že SWTOR si něco takového dovolit může. Ale už je to dlouho, co jsem to nehrál, takže už si to moc nepamatuji. Ale myslím, že něco jako ověření skrze SMS mi to nabízelo.
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
"Accepting a sworn enemy into one's ranks without fear... that is strength."-Praven.
"These are the moments we strive for, when the hope of victory becomes real. When we can see peace on the horizon."
―Satele Shan