Změna času vydávání Přehledu
Napsal:
Viq
Dne: 10.10.2014 15:31 |
Kategorie: Připomínky k webu (2012 - 2015) Zpět na fórum |
Po 35 týdnech vydávání Přehledu, kdy jsme vám každý pátek přinášeli novinky ze Star Wars, jsme se rozhodli ke kroku, ve kterém vidíme větší šanci na zvyšování kvality novinek - Přehled bude od nynějška vydáván v pondělí okolo 20:00.
Proč se nevydává Přehled pořád v pátek?Při vytváření myšlenky, ve které jsem chtěl do jednoho článku nacpat všechny malé novinky, jsem předpokládal, že v pátek, v posledním pracovním dnu týdnu, budu mít nejvíce času na sestavení článku a korekci případných chyb. Také to vycházelo časově přijatelně, jelikož čtenáři měli na víkend co číst.
Ke své smůle jsem zjistil, že ačkoliv většinu článků autoři Pětka s Coudym dokážou do pátku napsat, tak sestavení samotného článku také zabere nějakou dobu - jenže v pátek obvykle večer cestuji a odpoledne pracuji, tudíž čas, oproti předpokladu, nemám. Což se negativně projevovalo na době vydávání Přehledu, který vycházel během pozdních večerních hodin a to nebylo příjemné ani pro ty čtenáře, kteří na Přehled čekali, ani pro mě, jelikož pracovat o půlnoci na článku také není zrovna to nejlepší.
Změní se něco, když bude Přehled vydáván v pondělí?Osobně doufám, že to povede k ještě kvalitnějším a lepším článkům, protože se jim budeme moci věnovat o víkendu, kdy nás nezatěžuje škola ani práce.
Jinak se tedy nic nemění - Přehled bude vypadat stejně jako doteď - s tím rozdílem, že datum vydání se změní na pondělí.
Doufáme, že vám tato novinka příliš nenaruší plány a budete si Přehledy číst jako doteď :)
Život je návykovej a někdy zabíjí.
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
Život je návykovej a někdy zabíjí.
Nechť vás provází Síla