Aprílový vtípek
Napsal:
Viq
Dne: 1.4.2013 1:10 |
Kategorie: Připomínky k webu (2012 - 2015) Zpět na fórum |
Od šesti píšu dokumentaci k maturitní práci, šest hodin píšu nějaký bláboly, který budu asi stejně muset přepsat... nu a když se jdu podívat, co je nového, tak na mě obrazovka vyplivne změť na prvních pohled šíleností... no myslel jsem, že jsem zas nějak podělal písmo ve Chromu, abych se náhodou nenudil. No naštěstí mi relativně rychle došlo, o co go, akorát jsem nedokázal zaregistrovat tlačítko "Vypnout aprílový vtípek". Musím uznat, že letos je to opět povedené... byl jsem zvědavý, co přijde, ale tohle jsem opravdu nečekal... sice si s tím člověk neužije tolik legrace jako při minulým vtípku, kdy jsem přesvědčoval uživatele o tom, že hlavní postava opravdu umře (a výtečně se bavil), ale má to něco do sebe... budu se přesvědčovat, že si třeba někdo nevšimne toho tlačítka na vypnutí a pokusí se si toho co nejvíc přeložit.
Původně se říkávalo "dvakrát měř, jednou řež" , ale pro Sithy se muselo upravit na "nemusíš měřit, stejně si uřízneš jen ostudu".
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
Fight for the win!!!
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
EDIT: Dobře já, napsal sem to "naslepo" a tipoval sem CAPTCHA :D
Meditovat o tom, já budu.
Do or do not. There is not try.
Navrhuji nechat tu to tlačítko zapnout aprílový žertík.
EDIT: Je to jen návrh
http://starwars.com/play/online-activities/darth-maul-me/index.html
toho tlačítka jsem si nevšimla.
chtěla jsem napsat něakej koment k něakýmu videu a ta CAPTCHA to už jsem nemohla tak jsem to musela vypnout (velice nerada).
a druhej den zjistim že se to dalo vypnout.WTF!!!!!!!!!
Enemy in my enemy is my friend - Bo- Katan
Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!