Hudba
Napsal:
Asajj Ventress
Dne: 27.11.2012 20:29 |
Kategorie: Ostatní Zpět na fórum |
prostě vše co se týká hudby např. skupiny, písně atd.
Napsal:
Asajj Ventress
Dne: 27.11.2012 20:29 |
Kategorie: Ostatní Zpět na fórum |
Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval
Každý z nás může být Jedi. Stačí jen naslouchat Síle...
Jsem velitel roty Torrent v 501. legii.
"Tam kde je vůle, je i cesta."
Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval
Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....
Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.
May the force by with you my friend...
Kor-Than Lias
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
Tak já začnu; Jednou sme s Yellym přišli na to, že bysme oba chtěli aby nám na svatbě hrál Throne Room.
Je tu někdo další kdo by při výstupu k oltáři chtěl slyšet tuhle skladbu :) ?
Když jsem si jednou poslouchala na YouTube Imperial March, sjela jsem dolů na komentáře, a tam kdosi psal: "My wedding song! :D" - to mě pobavilo, představ si, jak to musí na svatbě vypadat! :) Zaražení svatebčané se krčí v lavicích a se strachem očekávají příchod Darth Vadera...
Ad Unum Omnes
Don't ask, if you don't care.
Celkově když posloucháš soundtracky z nové trilogie, pár kratičkých motivů z Pottera se tam objevuje; je to nejspíš tím, že přece jenom každý skladatel má svůj rukopis, ale pokud tvrdíš, že tyhle dvě skladby jsou úplně STEJNÉ, tak to už je něco jiného a rozhodně by se takové věci ve filmové hudbě neměly objevovat. No, musím se na to podívat, docela mě to zarazilo... :D
EDIT: Ještě jsem našel tohle: odkaz » Samozřejmě by toho ale šlo najít i mnohem víc. Není to až zas tak nevídané :-)
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
to je svatba mých snů :-D
Fight for the win!!!
A to jste ho s Yellym mysleli dát na začátek nebo na konec svatebního obřadu? :)
Moc se mi líbí soundtrack Anakin´s Dream - to je opravdu nádherná jímavá melodie, která by se na pohřbu snesla, jen by se z toho musela vystříhat část, kde má Anakin noční můry :D Jinak to jde.
To, co navrhuješ, je asi nejlepší.
EDIT: O svém pohřbu jsem nepřemýšlel,ale asi by to bylo taky Force Theme.
Ad Unum Omnes
EDIT: Ale serious asi "God save our Queen" verzi která hrála v ZombiU tralieru
Do you believe in magic?
If we Lose Shepard, humanity may will follow - Mass Effect 2
May the force be with you - Star Wars
I feel a DUBsturbance in the force. :D
odkaz »
EDIT: Ještě musím dodat tohle odkaz » bez toho by to nešlo :D
"I'm sorry, I'm having trouble hearing you. I'm getting a lot of bullshit on this line" - Commander Shepard