Avatar Legend of Korra- Podpořte petici za pokračování v Avatarském světě
Napsal:
Luke
Dne: 20.1.2015 18:10 |
Kategorie: Ostatní Zpět na fórum |
Vím, že to nesouvisí se Star wars, ale třeba se tu najde někdo, kdo má rád seriál Avatar the last airbender a Avatar Legend of Korra
Pokud je mezi Vámi někdo takový prosím podpořte tuto petici:
odkaz »
Promiňte mi reklamu, ale chtěl bych aby ta petice uspěla a pokud ji budete dál šíři mezi fanoušky Avatar bude jediňě rád
A je to docela solidní offtopic :D Avatar na webu o SW... :D
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
Pokud jsem to umístl špatně, tak jse omlouvám
EDIT: Petice má za cíl pokračování Avatarské univerza, čili buď pokračování již existující série nebo vytvoření nového Avatara
Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!
Já taky:-) děkuji všem za ta kladné přijetí mé reklamy:-)
Není emocí, pouze míru.
Není nevědomosti, pouze poznání.
Není vášně, pouze klidu.
Není chaosu, pouze harmonie.
Není smrti, pouze Síly.
2.) Universe Avatara je rozšiřován prostřednictvím komiksů, které jsou až na tuším jednu výjimku (nějaká parodie) kanonické. Třeba taková komiksová série The Search přímo dovysvětluje, co se vlastně stalo se Zukovou matkou, když v tomto ohledu skončil ATLA otevřeně. Takže i když seriál skončí, neznamená to, že nebude universe dál alespoň částečně rozšiřován tímto způsobem. Přece jen - ATLA skončil v roce 2008 a stále vychází další komiksy. Smoke and Shadow se plánuje na konec roku 2015. (Btw, komiksy doporučuji mimo jiné i pro příznivce Aanga+Katary :-P)
3.) Nejsem si jist, že když si fanoušci takto "vydupou" pokračování, tak to bude za něco stát. Ještě jsem Korru celou nedokoukal, takže nevím, jak přesně to skončí, ale tipuju, že dost uzavřeně. Takže by to museli buďto znovu otevřít a vymyslet další příběh (což stejně dělají u komiksů, ale tam je to jednodušší), nebo udělat dalšího Avatara. Což nevím, jestli by se mi zamlouvalo; už u Korry se mi moc nelíbil ten přechod do modernějšího světa (dost se vytratila ta fantasy atmosféra z ATLA) a u dalšího Avatara by to byla už téměř přítomnost. Možná příběh o Avatarovi Rokuovi nebo jiném z předchozích by byl OK, ale to je taky docela divné, když už divák ví, co se odehraje za X let.
4.) Pokud tvůrci pokračování ve formě seriálu neplánují, žádná petice to nezmění. Vzpomeňte si na SGU nebo TCW, a v obou případech měly tyto seriály mnohonásobně větší sledovanost, než Avatar. Samozřejmě se můžu mýlit, ale v tomto ohledu to vidím hodně pesimisticky.
5.) Don't cry because it's over. Smile, because it happened.
I'm the begining of the end and the end of time and space.
I'm essential to creation and I surround every place.
What am I?
Avatara sem z koukla celkem nedávno a konec Korry mě celkem dost překvapil, něco takovýho bych od puritánských Amíku nečekala :D
Škoda že komiksy nikdo nepřeložil protože čtení v anglině mě nebaví ale i tak si je budu muset v blízké době přečíst ať vím co se odehrálo potom.
Jinak kdo to neviděl tak to vřele doporučuju i když ze začátku se vám to muže zdát hodně divný (hlavně šesti nohej lítající koberec :D )
Navždy věrná Galaktickému Impériu a Císaři.
JAMU