Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Spoluautor pro povídku

Napsal: Orkin
Dne: 30.8.2013 9:20
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Ahoj! Rád bych sehnal spoluautora na plánované dílo Konfederace a Republika. Mělo by se jednat o povídku z doby Klonových válek (překvapivě), založené na principech fórum her, povýšeném na novou úroveň. Po domluvě by jeden z nás převzal psaní z pohledu CIS, druhý z pohledu Republiky. Domluvilo by se místo a důvody bitvy, složení jednotek, přesnější zasazení do konkrétní části války. Každý by psal z úhlu svého vrchního velitele povídkovým stylem. Střídali bychom své pohledy po krátkých kapitolkách a jednalo by se o takovou "tahovou strategii", kdy jeden napíše svůj úsek a ten druhý na něj musí reagovat. Dílo by bylo dynamické a nepředvídatelné.
Prosím, aby se hlásili autoři, kteří již něco vyplodili :)
S mojí tvorbou se v případě zájmu můžete seznámit na odkaz »
Pokud by měl někdo zájem, pište buď na adresu ondra.rolnik@centrum.cz nebo na starwarsmasterteam@seznam.cz
Síla s vámi!
Přidat komentář
Obrázek uživatele Komár
30-31
30. Srpen 2013 - 12:52
nápad je to dobrý ale nemám s tím žádné zkušenosti a navíc mi začne škola

+1
0
-1
Obrázek uživatele Orkin
26-27
30. Srpen 2013 - 13:17
To každému :D Jinak mi nejde ani tolik o zkušenosti, pokud člověk dokáže psát srozumitelně a (mimo přímou řeč) spisovně. Jen od 2. do 10. září budu pryč, tak v tomto období mě nečekejte.

„Nejlaskavější ze všech stvoření jsou ženy, a nejnepříjemnější taky.“
— Niccolo Machiavelli

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
30. Srpen 2013 - 14:11
To je zajimavý, já jsem taky pryč :D
EDIT: Jinak bych to možná zkusil, třeba jednu kapitolu nebo tak podobně.

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
0
-1
Obrázek uživatele Orkin
26-27
30. Srpen 2013 - 15:33
Koukám na tvoje povídky a taky moc pěkný :) Udejte číslo holoskypu či holoFB a budete kontaktován...

— Niccolo Machiavelli

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Severus
30. Srpen 2013 - 14:17
No já nevím, možná bych to zkusil ale ještě si to nechám projít hlavou.

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
30. Srpen 2013 - 14:27
Mě by to docela bavilo, ale nejsem schopen psát tak, abych dodržoval nějaké termíny dokončení...

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Orkin
26-27
30. Srpen 2013 - 15:26
Výborně, tak to si budeme rozumět! Máš skype nebo FB, kde by se dalo komunikovat real time? :D
Ostatní zájemci ještě nezoufejte :D

— Niccolo Machiavelli

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
30. Srpen 2013 - 15:50
Real-time můžeš komunikovat i zde ve webovém chatu, jde tam založit i vlastní místnost ;-)

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Orkin
26-27
30. Srpen 2013 - 15:46
Prosím, prozatím bych rád uzavřel nábor. Zájemců se sešel celý batalion, jeden lepší než druhý. Mezi nimi proběhne další výběrové řízení (nebojte se, žádný sithský styl), ale nově příchozí posily musíme odklonit na další fronty :D Všem vám děkuji!

— Niccolo Machiavelli

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Palpi
23-24
30. Srpen 2013 - 16:19
Já bych měl zájem ale zrovna se chystám také napsat povídku. Dyštak bych to psaní odložil na jindy a psal bych povídku o Konfederaci a Republice. Už sem napsal povídku Zajatkyně když sem jěště měl účet Darth Mool. Ale stejně jako Darth Severus si to musím ještě projít hlavou.:) PS: Skype mám.

I mistr tesař si někdy utne pravou ruku.

+1
0
-1