Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

CR25

Napsal: Engineer Of KDY
Dne: 11.5.2013 22:09
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Ahoj lidi, prosím vás, nevíte někdo, jak početnou posádku pojme CR25?
Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
11. Květen 2013 - 22:17
Myslím, že bys měl rychlejší, kdyby sis to vyhledal sám, než tu zakládat vlákno, ale to je už jedno. Podle Wookieepedie 40 klonových vojáků, viz odkaz »
EDIT: A do nákladových prostorů od 4 do 8 LAAT/i, 12 74-Z spídrů a 4 AT-PT.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Engineer Of KDY
29-30
Engineer Of KDY [Superadmin]
12. Květen 2013 - 12:52
Na Wookieepedii jsem pochopitelně byl, ale mě se jedná právě o techniku (viz tvůj edit).

Ono totiž při bližším pohledu zjistíš, že když sečteš potřebný počet lidí k obsluze tak se do 40 prostě nevejdeš (8 LAAT/i * cca 4, 12 74-Z spídrů * 1 a 4 AT-PT * 1 = 52 osob) a to jsem nezapočítal obsluhu vlastní CR25 cca 4 osoby (odhad).

EDIT: Omlouvám se za chybu. Součet je pochopitelně 48. K občasnému zkratu kognitivních obvodů může dojít i v lepší společnosti. ;)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
12. Květen 2013 - 13:05
Ou, to je na mě už trochu moc výpočtů, zas tak hluboko jsem to nezkoumal :D

Ale těch 40 osob nemusí nutně být určeno k ovládání všech strojů - ty můžou být jen převáženy a ovládány následně někým jiným. Také nemusí loď nakládat úplně plnou, takže by bylo dost lidí k ovládání strojů. Ale to jsou jen logické úvahy a dohady :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
12. Květen 2013 - 13:11
Asi by som to chápal skôr spôsobom "alebo". Je tam napísané, že pojme 4-8 LAAT/i. To znamená, že dokáže prepraviť jeden alebo druhý počet, ak sú splnené nejaké podmienky. Predpokladám, že ak prepravuje 8, nemôže odviesť časť ostatnej techniky.

Ak predpokladáme najmenší počet techniky (4x LAAT/i), výsledkom by malo byť minimálne 32 jednotiek potrebných na obsluhu + 4 na obsluhu CR25.
Ak by sme predpokladali 8x LAAT/i, pravdepodobne by sa nezmestila časť ostatnej techniky a tak by bol počet minimálnych jednotiek nižší.
Zároveň je možné predpokladať, že posádka 40 členov by nemala zahŕňať aj obsluhu CR25. Taktiež treba brať do úvahy aj situáciu, že neexistuje prepojenie medzi posádkou na CR25 a množstvom techniky (a potrebnej posádky na obsluhu) na palube.

Čiže, asi tu máme určené 2 hraničné veličiny, medzi ktorými sa dá kombinovať, ale pravdepodobne sa nedá dosiahnuť maximálnych hodnôt na oboch stranách. To by sme zašli už do odhadov a predstáv.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Engineer Of KDY
29-30
Engineer Of KDY [Superadmin]
12. Květen 2013 - 14:31
Něco na tom sice je (viz Viq a PredsaJa), ale měli byste brát v potaz, že se jedná o upravenou (CR20) výsadkovou loď (dropship) a proto si myslím, že jde o frontové plavidlo (navíc často využívané komandy). Z toho vyplívá, že "táhnout" s sebou neobsazenou techniku (na bojišti asi těžko bude čas shánět osazenstvo) je naprosto k ničemu, jedině by se to snad hodilo k záchranným akcím, ale vzhledem k tomu, že by pravděpodobně nebylo možné vyzvednuté osoby naložit do CR25 považuji to za nepravděpodobné.

Z dostupných informací usuzuji, že může být údaj o počtu osob (passengers) na Wookieepedii brán jako možný počet cestujících mimo posádku (včetně obsluhy techniky). Sice by se tím hodně vysvětlilo, ale s ohledem na rozměry lodi to tak asi není.

Nebo je CR25 prostě špatně navržená (vymyšlená).

+1
+2
-1