Souboj povídek
Napsal:
Mistr jouda
Dne: 5.1.2014 19:40 |
Kategorie: Návrhy k webu (2012 - 2014) Zpět na fórum |
Zdravím.
Napadla mě jedna věc, která by zapojila neaktivní uživatele s potenciálem k psaní. Někdo by ze správců (třeba Viq, nebo někdo kdokoliv jiný) by zadal téma povídky. Například: Popiš scénu Luka s Vaderem na Dagobah z Epizody V.
Každý, kdo by se chtěl zapojit by to nahlásil správci, nebo nějak, to se dohodne, kdyby tento návrh vyšel. A nejlépe napsaná povídka bude přidána na účet jejího autora a třeba na týden by měl u jména: POVÍDKÁŘ TÝDNE.
Budu rád za Vaše názory.
Váš Mistr Jouda
EDIT: A ještě si představte, kdyby se zapojil jeden nejmenovaný uživatel s egem až k oblakům...
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka
"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.
Ale momentálně mi začalo zase zkouškové. Takže času mám ještě míň než normálně.
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
Možno by sa dal tento návrh využiť aj na ohodnotenie kvality autora - výsledky by sa mu zapisovali do profilu, nejaká osobná vitrínka -
Poviedka ABC - 3. miesto za mesiac december / prosinec
Poviedka XYZ - 2. miesto za mesiac január / leden
(To by bolo zároveň aj akési odporúčanie a propagácia tej kvalitnej práce)
Postupom času by to mohlo viesť aj k úplnému zrušeniu Odberov, ktoré v súčasnosti asi nemajú význam a ich "miesto" by získalo práve toto hodnotenie. Namiesto "Autor kvalitných poviedok" by bolo uvedené práve dosiahnuté miesto v hodnotení poviedky... Dúfam, že by sa tým neurazili jediní a možno aj poslední držitelia tohto ocenenia :)
Ale možno uvažujem scestne a niektoré detaily mi unikajú...
<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>
Život je návykovej a někdy zabíjí.
„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)
"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka