Hodnosti na webu
Napsal:
Halt01
Dne: 4.7.2013 13:54 |
Kategorie: Návrhy k webu (2012 - 2014) Zpět na fórum |
Ahoj.
Napadla mě taková věc (resp. nenapadla, viděl jsem ji na spoustě jiných webů a fóréch, někteří z vás to určitě znají) a to jest zavést na webu jisté hodnosti. Například od Younglinga po Velmistra (s tím, že by mohly být i hodnosti jako napříkal Rytíř Jedi třetí třídy, Rytíř Jedi první třídy apod.). Hodnosti by se určovaly podle toho, jak moc je člověk na webu aktivní. Za každý příspěvek by získal určitý počet bodů [například: Povídka = 10 bodů, Příspěvek do fóra = 5 bodů, Komentář = 2 body, Odpověď na komentář = 1 bod apod. (To je samozřejmě jen můj orientační návrh, to vše by bylo na vás)] a od celkového počtu bodů by se pak odvíjely hodnosti.
Jen by bylo asi dobrý do toho započítat i příspěvky, které už dotyčný uživatel napsal v minulosti. Nevím, jak je to složité na naprogramování, (moje programovací schopnosti končí u závodu pro dva hráče v Imaginu) ale zkušeným lidem jako HorLukRos by to snad problém dělat nemělo. Hodnosti by se mohly zobrazovat v závorce vedle nicku uživatele.
Vím, je to jen taková blbůstka, ale třeba by to byla motivace k větší aktivitě uživatelů. Co si o tom myslíte?
- Youngling
- Padawan bez světelného meče
- Padawan se světelným mečem
- Rytíř Jedi třetí třídy
- Rytíř Jedi druhé třídy
- Rytíř Jedi první třídy
- Mistr Jedi
- Mistr Jedi s Padawanem
- Člen Rady Jedi
- Velmistr Jedi
Kupříkladu moje postavy na SWTOR jsou jen na straně Sithů a 2/3 mých oblíbených postav v SW:TCW jsou sepíci.
Strach je velkou motivací.
"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien
Strach je velkou motivací.
Stormtrooper
Snowtrooper
Námezdný lovec
Sith Assassin
Sith
Imperátor
"I am so happy when I can use my Trooper Facepalm !"
EDIT: oprava: imperátorů
"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.
Ale u Temný strany bych tam naházel hodnosti hlavně z toho obrázku, co nám sem dal Trigatron.
"I am so happy when I can use my Trooper Facepalm !"
Velmistr byl i Skywalker a spousta dalších.
"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien
toto nie je film , ale web o SW , nemusíme sa úplne držať to čo je napísané
Sithský přisluhovač
Sithský adept
Sithský akolyta
Sithský válečník
Sithský nájezdník
sithský vrah
Proroci temné strany
Temný Pán ze Sithu
EDIT: A Admini by byly Imperátoři
Glory to the emperor!
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
Glory to the emperor!
"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."
Light side X Dark side... Oukey, ale víc rozvádět snad netřeba. Můj názor.
Glory to the emperor!
Ale ne... nápad je to dobrý. :)
"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."
Ale osobně mi to nepřijde moc potřeba (to neznamená, že jsem proti). Nejsme forum, abychom si počítali příspěvky a moc dalších faktorů se tu nedá sledovat (povídky jsou možná dobrý nápad). Navíc je tu málo lidí, kdo by to dokázali napsat.
I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance
Technicky by to problém neměl být co vím, je to jen vytahování dat z databáze a následné porovnávání (základní věci z PHP).
odkaz »
"You may fire, when ready."
„Když od síly vzdálíš se, věz, že to nebyla Síla, co pohnulo se.“
- Yoda
"You may fire, when ready."
Galaktická republika a Seperatisti
Glory to the emperor!
The crystal is the heart of the blade.
The heart is the crystal of the jedi.
The jedi is the crystal of the force.
The force is the blade of the heart.
I kdyby se však vše vychytalo, tak se najdou tací, kteří si budou stěžovat, že mají málo bodů, přičemž tamti dělají míň a mají větší hodnost, apod. Stačí se podívat, jak někteří hrotí hodnocení svých komentářů, což je dle mého dětinské - berte to s rezervou, najdou se i výjimky, kdy je prostě komentář "dobrý", ale někdo má něco proti autorovi. Já mám většinou komentáře hodnocené kladně, i když to bude i tím, že mám u jména "Správce" a snažím se psát tak, abych nepůsobil agresivně, ale abych sdělil svůj pohled na věc co nejvíc neutrálně - to se mi však vždy nepovede a mám komentář v "mínusu". Kecal bych, kdybych tvrdil, že je mi to jedno - jasný, mrzí mě to, mám pocit, že mám pravdu, ale snažím se to překousnout a nepitvat to, protože to přináší akorát víc problémů. Avšak pokud se nyní podívám na některé diskuze zpětně, tak vidím, že jsem se hádal akorát o blbostech - a neměl jsem vždy pravdu.
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
The crystal is the heart of the blade.
The heart is the crystal of the jedi.
The jedi is the crystal of the force.
The force is the blade of the heart.