Hodnocení výměn
Napsal:
Aelsorm
Dne: 18.11.2012 16:48 |
Kategorie: Lego a Hasbro Zpět na fórum |
Pište, s kým jste dobře měnili, kdo posílá co jak má, kdo co dělá za chyby, své připomínky, klady i zápory ať už ve výměnách s legem, nebo Hasbro figurkami...
---V jakém stavu jste zboží dostali (U lega rozhýbané ručičky apod...)
---Přišlo vše správně
---Přišlo vše včas
-Darth Tom (Tomáš Martínek): neposlal vše jak měl, chyběli dílky, figurky byly rozhýbané (mnoho dětí je takto má znehodnocené, je jen na vás jak to pojmete) a dokonce u některých figurek bylo poškozené tělíčko natolik, že nohy nedrželi
vzhledem k jeho nepořádnosti jsme museli přeorganizovat výměnu, protože figurku co jsem chtěl a na které už jsme se dohodli ztratil a dokonce ani to potom neposlal správně
-Skywalker: ačkoliv věděl, jak špatně posílá Darth tom figurky, ve špatném stavu apod. stejně se za něj zaručil, přičemž pak Darth tom zklamal snad ve všech bodech, takže jednoznačný palec dolu i Skywalkerovi za špatné a lživé hodnocení, kterého si byl vědom
Skywalker
Míra urážek poukazuje na míru inteligence
"Tam kde je vůle, je i cesta."
"Tam kde je vůle, je i cesta."
Jeho logika hraničí s absolutní demencí, nenapadá mě snad nic co by na výměně šlo pokazit a on to neudělal
EDIT: Jo a ještě Lux Bonteri
"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka
"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka
A to že jsi tady déle nemá žádný vliv na to jestli si dobrej nebo ne, nějakej blb tu může být 2 roky, ale je to furt blb!
Do you believe in magic?
Jako přiznávám jednou jsem výměnu udělal na nic s Nihilem, ale potom jsem mu tu jeho oblíbenou postavičku poslal zpět. A udělali jsme tím poslední výměnu, která byla slušná. Měnil jsem s ním asi čtyřikrát. 2x to bylo v poho, pak jsem u jedné to zkazil, protože figurky nebyly úplńě v poho. a pak jsme měnili ještě jednou a naposled a to bylo v poho. Tuším Aelsorme že jsem ti posílal toho Hyena bombardéra velkého , commandera wolfa a klona od speederu za draka a kostlivce s brněním z lega Castle. Vše bylo v pohodě, a ty jsi nespokojený.Nevím
EDIT: A nejvíce jsi mě urazil Aelsorme tím, že jsi měl něco na Skywalkera. Však ty víš co.