Lego SW 2013 - summer sets - obrázky
Napsal:
commander bly 8
Dne: 10.2.2013 19:13 |
Kategorie: Lego a Hasbro Zpět na fórum |
odkaz »
tady pár fotek ,
já si určitě koupím vše(jediné co ne tak to ze SWTOR a možná ty mandaloriany)
ze SWTOR(1800kč),at-te(2400kč)jabbova bárka(3000kč),rep.gunship(3200kč)
to je vše bylo to zveřejněno v londýně.sady které nebyly zobrazeny jsou:HH-87 hvězdný hopper,jedi defender class cruiser
EDIT: jinak sem našel výborné video kde je vidět nový republic gunship a všechny jeho funkce - odkaz »
dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee
EDIT: jen mi vadí ty oboustraný obličeje
Glory to the emperor!
dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee
" Velký skok vpřed často vyžaduje nejdřív dva krůčky vzad."
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
odkaz »
kdo je to za jedie? popisek nepřečtu, ale jde vidět že asi Adi Galia ne...
možná, že je popisek špatně, kdyžtak napište co o tom víte a vaše tipy
Míra urážek poukazuje na míru inteligence
"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien
já nemám tolik peněz,takže si asi koupím jenom jedno z toho.co by jste mi doporučili
1. Je v něm víc figurek.
Figurky pilot, a kapitán, 2* super battle droid. (v at-te pouze battle droid)
2. Má podle mě lepší funkce funkce.
3. taky se podle mě víc hodí do animací.
4. Líbí se mi taky tím že je to richlí transport do kterého se vejde moře klonů.
5. Vyndavací vznášedlo.
a navíc gunship má velké prostory-2 kokpity,velkou kabinu jako garáž a menší kabinu a lepší figurky.u at-te je pěkný coleman trebor a žlutý seržant.a windu se mi moc nelíbí-už jen to bílé pod svým hábitem a na nohou.gunship má na nějaké usa stránce o dost lepší recenzi,překládal jsem si to i anketu jsem shléhl.at-te je prý vevnitř jako kostra-má tam mezery mezi spodkem
a boční stranou,taky bych bral gunship.
a cody,čím natáčíš nebo jak děláš animace napiš mi když tak nějakou radu na e-mail: martinektomas98@seznam.cz
foto nové zadní kabiny: odkaz »
stará(ještě horší o dost odkaz »
Following direct orders isn´t always the best way.
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
Akorát se bojím,že tyto figurky nevyjdou, zklamal mě Maul, který vyjde, sice má Darksaber (takže asi už Vizslu zpětně nedodělají :/), ale ty nohy to je hrůza. Hrozně jsem byl rád, že ho v TCW sériích vylepšili, ale LEGO zůstalo holt u staré formy.
Kdyby jste měli informace o těch tří figurkách, okomentujte :))
také battle packy s mandoama...
Proč je ta jedna figurka "divná"? Jedna ruka průhledná (zrovna se zneviditelňuje?) a divné oči a bílá rukojeť saberu...
O jakou se jedná dobu? Je to z Old Republic nebo tak? Zatím sem se s tím nikde nesetkal...
znáte-li odpovedi, prosím odpovězte ;)