Nesrovnalosti s filmem
Napsal:
Kor Than Lias
Dne: 1.12.2012 23:12 |
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars Zpět na fórum |
No... tak teď se opět koukám na Epizodu 5 Imperium vraci uder kde sem narazil na jednu nesrovnalost se serialem... Darth Vader (anakin) zde připravuje léčku na Luka S. a hodlá ho zamrazit do Carbonitu. Lendo (donuceny spolupracovat s Vaderem proti Lukovi, Hanovi atd.) říká vaderovi že je možné že zamrazení nemusí Luke přežít. Vader na to odpoví že ho nechce zabít (Luka zamrazením) a že zamrazovaní odzkouší na Han Solovi. Přitom v jednom z dílu CW (Clone Wars) se necha Anakin, Obivan, Rex, Ahsoka a ještě jeden trooper zamrazit právě do Carbonitu aby se mohli infiltrovat bez zpozorovaní skenrů separatistů na přítomnost života. všichni do toho šli a byli si jisti (až na troopery) že se vše podaří bez jakýkoliv následků na zdraví.(nakonec to taky tak dopadlo... oprašili se protahli a šli za buisnisem...) Tak jaktože Darth Vader (Anakin) neví jestli je zamrazování životu nebezpečné když ho dokázali bez újmy na zdraví přežít i troopeři? Jediné co mě napadá jako vysvětlení je to.... no.... to řeknu později až si vyslechnu něčí názor díky za vysvětleni :)
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
Míra urážek poukazuje na míru inteligence
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
EDIT: mně osobně draždí jiné věci a nemusí být ani ze staré trilogie, jako například že v CW je Anakin generál, mistr a kdo ví co ještě, ale v epizodě III je "nic" ...
Kdybych byl hodně velkej hnidopich, najdu hodně věcí ať ve staré tak nové trilogii co mi prostě zatínají pěst..
Ale taky moc nemám rád ten Carbonit, zprvu to bylo originální, že je napadne je zamrazit, pak se to vyskytlo v TCW a i když to víceméně dávalo smysl, stejně už se mi to nelíbilo... pak ještě v SWTOR!!!
Absolutně to tím ztratilo originalitu
Don't ask, if you don't care.
May the force by with you my friend...
Kor-Than Lias
chtěl to praktikovat na Luka, kterého by tak snadněji dopravil k imperátorovi (nejspíš)
May the force by with you my friend...
Kor-Than Lias
Ale to je jenom taková teorie, kterou se možná snažím dokázat, že to tvůrci nedomysleli.... podle mně to totiž vážně nedomysleli :D Ale my jako fanoušci to za ně vždycky nějak okecáme. ;)
EDIT: *vyvrátit, že to tvůrci nedomysleli... (teď už to zní líp :D)
zamrazení nemusí Luke přežít protože ten stroj nebyl určen na zamrazení lidí ale nějake suroviny...už přesne nevím.