Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Problém s titulky

Napsal: Mistr George
Dne: 13.6.2013 18:12
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars
Zpět na fórum

Nejdou mě vložit titulky do epizody? Prosím o radu jak na to.

Děkuji předem.
Přidat komentář
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Červen 2013 - 18:31
Aký používaš prehrávač? Máš ho aktualizovaný? Niektoré prehrávače majú s titulkami stále problém. Napíš presne, čo a ako robíš, tak najlepšie a najrýchlejšie prídeme na nejaké riešenie.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Mistr George
28-29
Mistr George [Admin]
13. Červen 2013 - 19:08
Používám Windows Media Player(verzi se mi nedaří zjistit). Kámoš mi poradil ať si stáhnu epizodu a titulky, dal je do jedné složky a dal jim stejný název. Zkoušel jsem to tedy a mě to nejede. Dělám to vůbec správně?

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Červen 2013 - 19:35
Postup si zvolil správny. Bohužiaľ, WMP nemá žiadne pokročilejšie nastavenia. Jediným spôsobom, ako to spustiť v tomto prehrávači je zvolenie rovnakého názvu - vtedy ich prehrávač automaticky spustí. V tomto prehrávači však nerobím už celé roky, odporúčam stiahnuť schopnejšiu alternatívu.

Pre riešenie všetkých problémov odporúčam stiahnuť iný prehrávač - napr. VLC, BSPlayer, Splash (prehrávanie HD/FHD videí), či iné. Sú dostupné zadarmo, vo veľkosti nepresahujúcej 30 MB. Majú často vlastné kodeky na prehrávanie videí, zvládajú lepšie zvuk, obraz, podporujú akceleráciu videa cez grafickú kartu, bohatšie možnosti nastavení a tak ďalej.

Za seba odporúčam VLC. Stačí kliknúť na tento odkaz » a na ich stránke si stiahnuť verziu pre tvoj OS (máš windows, takže stačí kliknúť na Stiahnuť VLC). Po nainštalovaní je to už jednoduché. Podporu titulkov má kvalitnú, aj čo sa týka nastavenia. Skús v ňom prehrať video, ak ti sám nespustí titulky, klikni pravým tlačidlom myši (v prehrávači) a prejdi na Titulky, kde si vyberieš Otvoriť súbor.... V okne si vyberieš súbor s titulkami a dáš vložiť.

A to by malo byť všetko - titulky by mali byť úspešne spustené. Ak by bol aj s týmto nejakým problém, pokojne napíš. Som si vedomý, že som ti nepomohol vyriešiť tento problém v WMP, avšak stojím si za tým, že voľbu kvalitnejšieho alternatívneho prehliadača oceníš aj do budúcnosti. Želám veľa šťastia.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Mistr George
28-29
Mistr George [Admin]
28. Červen 2013 - 14:35
Díky, už to jede.
Dá s to nějakým způsobem s těmi titulky uložit? Chtěl bych si to video i s titulky dát do mobilu.

+1
0
-1