Osud Ahsoky Tano
Napsal:
DangerousAshoka
Dne: 3.3.2013 22:08 |
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars Zpět na fórum |
Asi každý kdo viděl epizodu 20 z 5 serie si položil otázku "Co bude dál s Ahsokou Tano ?" Mě to určitě zajímá a nikde o tom nic nemůžu najít, tak jestli má někdo nějaké info, mohl by ho pisnout.
Předem díky :D
"Accepting a sworn enemy into one's ranks without fear... that is strength."-Praven.
"These are the moments we strive for, when the hope of victory becomes real. When we can see peace on the horizon."
―Satele Shan
Uvědomte si, že uběhl pouze den od premiéry týhle epizody. A spousta lidí (včetně mě) jí ještě neviděla . Takže napsat diskuzi s názvem "Ahsoka Tano a její pokračování?" (z čehož jasně vyplívá, že ta malá Togrutka přežije) je sprominutím vocasovina nejtěžšího kalibru!
Proč jsou asi spoilery v komentářích u epizod? Asi ne pro srandu stormtrooperům!
Kvůli vyzrazení děje v nadpisu jsem přišel o požitek z epizody. Oukey, to jsem byl já a možná další dva tři lidi. Ale když se tenhle nápis bude ještě minimálně týden objevovat na Hlavní stránce, tak to může být klidně stovka lidí!
Navíc tohle téma je samo o sobě zhovadilost, páč jak bysme to asi mohli vědět?!
Uvažujte!
EDIT: *Aby nedošlo k mýlce: V nadpisu jednoho komentáře, ne týhle diskuze.
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
Jsou zde zavedeny jakési spoilery, aby ti, co se dostanou na net až třeba za měsíc nepřišli o překvápko. Ale smysl těchto spoilerů se trochu vytrácí, když někdo napíše téma do diskuze, jehož název je sám o sobě spoiler.
Já epizodu viděl už dneska ráno, (mimochodem, byla skvělá) ale stále spousta lidí si ještě nenašla čas. Když chcete spoileroidně diskutovat, od toho je tu právě diskuze k epizodě s možností zaškrtnutí spoileru a ne fórum.
Nehledě na to, že tenhle web není jen o nejnovějších dílech TCW. Co třeba lidé, kteří chtějí napsat/přečíst povídku, shlídnout video, potřebují poradit se hrou, vyměnit Lego apod?
2) Do této diskuze jsem vlezl pouze proto, abych vynadal jejímu autorovi, nic víc, nic míň, jelikož už jsem byl stejně zaspoilerován nadpisem jednoho nejmenovaného komentáře.
Míra urážek poukazuje na míru inteligence
A to je vlastně největší otázka TCW vůbec. Jak to s ní vlastně dopadne? Proto to byl spoiler jak Brno.
„Tu es oder tu es nicht. Es gibt kein Versuchen.“
EDIT: Nechápem čo veľa ludí v diskusiách vedie k tomu písať namiesto Ahsoka-Ashoka.
I'm one with the Force and Force is with me.
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata
EDIT: pardon- rozdávala
I'm one with the Force and Force is with me.