Co by jste dali do dalších TCW sezon?
Napsal:
CadBane007
Dne: 19.2.2013 19:50 |
Kategorie: Klonové války - The Clone Wars Zpět na fórum |
Poslední dobou si všímám, jak všichni kritizijí (já také), že TCW jde v 5.sezoně docela ke dnu... a to plánují až 8 sezon... tak se Vás chci zeptat jaké jsou Vaše návrhy na nové díly? Co by jste do TCW dali a co ne...
Já sem se Vratil !!!!!!
Glory to the emperor!
Ale i tak bych to rád viděl, v tomhle případě bych tvůrcům odpustil i jistou (vysokou) dávku iracionality a překousl bych i kritiku ze strany canon-patronů. Protože si myslím, že si to docela zaslouží, jen má prostě smůlu na příliš krátké období působnosti. Ale co si budeme povídat - tvůrci už si beztak v seriálu dělají, co chtějí, takže zrovna tohle by byl spíše jeden z těch příjemnějších zásahů :-)
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.
EDIT: Špatně jsem formuloval předešlou zprávu.
Tudíž je jasné, že spousta rytířů měla padawany.
Snad to bylo na Wiki, snad v nějaký knize. Už fakt nevim.
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
EDIT: Nebo už nevím co přesně mu říkal. Prostě, že bude Mistrem.
"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln
Don't ask, if you don't care.
Jsem velitel roty Torrent v 501. legii.
Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.
hrozně se mi líbilo, když Padmé vysvětlovala podstatu té války v těch dílech Ahsoce...
Když už dávají tolik dílů, je hezké, že si kloni zabojují a vyhrávají, ale je to seriál sakra, to znamená, že každý díl nemusí mít happy end a neustálé prohrávání sebelepších separatistů mě opravdu naštvalo.
Doufám, že alespoň vymyslí dobré pokračování s Mandaloriany, než jenom prosté svrhnutí Maula Bo-Katan, dosazení Bo-Katan na trůn apod.
Míra urážek poukazuje na míru inteligence
Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.
Dále hodně postrádám, o což šlo v Citadele, cestu Nuxesu (nebo jak se to psalo)...
Třeba díly podobné Geonosis a díly s Rako Hardeem
A pak bych si hodně přál další nejméně 5-dílové dobrodružství droidů uprostřed něčeho s neúplným koncem :D
Tohle bych určitě uvítal. Nebo díly podobné těm jak padawani hledali krystaly do svých mečů.
V dalších dílech bych rád viděl nějakou senátní debatu, atentáty a tak. Poněvadž mi ty bitvy trošku lezou krkem
Pro strach o sebe v srdci může být místo. Pro strach o ostatní musí být v srdci místo.