Mara Jade?
Napsal:
Darth Mirek
Dne: 10.8.2013 18:55 |
Kategorie: Filmová hexalogie Zpět na fórum |
Pozor Spoiler
Nevím jestli to tady v některém článku bylo ale mně je už dva-tři měsíce známo že epizoda 7 bude o znovuzrozeném Císaři a jak cvičil Luka. Takže kdo četl knihu ví že Mara Jade v ní má zásadní roli, kdo si myslíte že ji zahraje?
Mara Jade- odkaz »
Nothing is true, everything is permitted.
Don't ask, if you don't care.
Meditovat o tom, já budu.
I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance
A osobně si myslím, že je to blbost... 5 let je hrozně málo, vzhledem k tomu, že Luke má hrát "jen" starého mistra Jedi a za 5 let rozhodně tak moc nezestárne. Podle mě ten příběh hodí někam dál, přibližně 30 let po bitvě u Endoru a bude se to točit okolo Bena Skywalkera, potomka Luka a Mary.
Vždycky to bylo o Skywalkerech...
EDIT: Teď jsem trochu po tom zapátral, samozřejmě první zdroj byla wookiepedie
odkaz »
Píše se tam, že podle již dříve zmíněných faktů George Lucase ohledně nových filmů, by se ten příběh měl zasadit přibližně do doby 40 - 203 let po bitvě o Yavin.
EDIT: Takže našel jsem více článků, všechny píšou vesměs to samé, co je uvedeno ve výše přiloženém odkazu na wookiepedii. Takže nevím, z kama tu informaci, že příběh bude mezi 0-5 let po bitvě u Endoru, vzal. ;)
Mimochodem 203 let ABY je docela dost zajímavé, vzhledem k tomu, že nám Star Wars "končí" v roce 138ABY.
"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."
EDIT: *nová trilogie...
Don't ask, if you don't care.
"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda
"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere
Mara Jade sa samozrejme vo filme objaviť môže...ale už je nejaký čas známe a potvrdené, že epizóda 7 nebude točená podľa žiadnej knihy, komiksu.