Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Možná zápletka sedmé epizody?

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele CadBane007
25-26
24. Červenec 2014 - 13:32
Doufám, že je to nějaký klam. Vůbec se mi nelíbí to s tou rukou... to myslejí Lukovu ruku co mu Vader usekl na Bespinu? A s těma superzbraněma by to neměli přehánět. V nové trilogii nebyla ani jedna, ve staré 2 Hvězdy Smrti a teď další?!

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
24. Červenec 2014 - 13:56
Nezapomínej ještě na Executor

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
-1
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
25. Červenec 2014 - 9:17
To je Super Star Destroyer, takýchto lodí je viac, napr. Lusankya, Iron Fist, Intimidator, Vengeance, Allegiance... Boli to najsilnejšie Imperiálne križníky vo flotile. Inak toto je jasná blbosť. Určite by režisér nedovolil zverejniť to, o čom bude film, zvlášť režisér ako je Abrams, ktorý je známy svojím zamlžovaním. Takže neviem nad čím sa tu vzrušujete, ja tomu neverím, je to na 100% podvrh. :)

+1
-1
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
25. Červenec 2014 - 13:53
I když jich bylo víc, stále se dá považovat za superzbraň, protože v té době neexistovala žádná jiná loď, která by se jim mohla rovnat (kromě nich samotných), takže to je superzbraň... mimochodem... název té třídy je Executor...

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
-2
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
25. Červenec 2014 - 14:47
Nie, zle si ma pochopil. Superzbraňe sú Star Crusher, Eclipse, Eye of Palpatine, Death Star I a II... Executor a spol. sú len najsilnejšie lode, ktoré sa bežne používajú vo flotile pri dôležitých akciách... Superzbraňe, sú hlavne proti veľkým hrozbám ako sú Povstalci, alebo Yuuzhan Vongovia, áno Palpatine tušil, že prídu, preto Death Star. Čiže nie, nie sú to superzbraňe, to čo píše to vôbec nepotvrdzuje.
EDIT: Tie superzbraňe o ktorých som písal majú slúžiť aj ako odstrašujúci príklad, napr. Alderaan.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Exarkun
26-27
15. Srpen 2014 - 14:44
Ne! název té třídy je Super (Hvězdný destrukror třídy Super). A ty destruktory pak mají své názvy, jako například Executor, který patřil Darth Vaderovi a který používal mimo jiné v epizodách V a VI.

Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!

+1
-1
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
16. Srpen 2014 - 8:47
Třída je Executor... Oficiálně se to jmenuje Excutor-class Super star detroyer... třída se většinou pojmenovává podle první vyrobené lodi... :P ... máš to i na woookiepedii, na modelech, ve hrách....
EDIT: Ej, já si nevšiml, že je tahle informace už zařazena mezi Legendy... každopádně původně to tak bylo.. :D

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
24. Červenec 2014 - 20:38
V Akademii Jedi se objevila zbraň, která dokázala ničit celé systémy. Jmenovala se Sun Crusher.
EDIT: Myslím knížky, ne hry :)

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
25. Červenec 2014 - 9:02
Já vím, bylo jich více klidně by se dala zmínit i Eclipse. Já mluvil ale o filmech... připadalo by mi to přehlcený, kdyby tam byla zase nějaká nová superzbraň.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Baras
25-26
24. Červenec 2014 - 13:33
To je ale kravina! Snad to není opravdovej příběh, ale jen klamnej manévr.

Temný Lord ze sith

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Dart Wader
24. Červenec 2014 - 21:35
Jestli tohle je zápletka celé epizody a potom i triologie tak to je konec. Vemte si např. že najdete světelný meč a na něm ruku(nezapomeňte, že je přes 30 let useknutá, takže z ní asi moc nezbylo), který náhodou doletěl na písečnou planetu(pokud je to zase Tatooine tak už to není tradiční, ale přehnané protože Tatooine byla ve všech dílech mimo V ESB). Jen tak dvě postavy, které nejsou žádní majitelé velkotováren nebo Moffové(vím, že tam není napsáno jestli Impérium ještě existuje, ale moffa beru jako symbol moci a bohatství) se vydají hledat přes celou galaxii jediho, kterému ten meč patří. V roce cca. 30 Aby už jedie nikdo mladý znát nemůže(po těch letech, Impériu atd.). A jen tak najdou Hana Sola a Chewbaccu a společně jdou celou galaxií hledat Luka. Impérium stavělo 1 Hvězdu smrti přes 10 let a bylo na to přesunuto neuvěřitelné množství zdrojů, u druhé už měli nějaké ty zkušenosti tak jim to šlo rychleji, ale stejně to stálo hodně. Takže jak si nějaká organizace může dovolit postavit superzbraň ničící celé solární systémy??? Největší zločineckou organizací bylo Black sun a to se rozpadlo, takže kdo? A k tomu světelnému měči zeptejte se sami sebe, kdyby jste našli světelný meč vzali byste si ho nebo by jste objetovali veškeré své peníze na to aby jste ho vrátili někomu koho jste nikoho neviděli(max. na holovideích)? Tohle je naprostá kravina, jestli tohle je VII, tak ať tomu radši změní název, aby si to nikdo nespojoval ze Star Wars. A navíc vím, že oficiálně je kanón jenom základních 6 filmů + Clone wars + Rebels, ale myslím, že v srdcích a hlavách fanoušků si už ten nápad s rukou a světelným mečem rezervoval Timothy Zahn, který ho mnohem lépe zpracoval.

Long live the Empire

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Severus
24. Červenec 2014 - 23:33
Ach můj bože.......

"Jejich úkol je zavede mimo planetu a potkají Hana Sola a Chewbaccu, kteří už nelétají s Milleniem Falcon ale s…"

Úraz se Harrisonovi stal při natáčení scény, která se odehrávala na vesmírné lodi (!) Falcon (!). Herec si pravděpodobně pohmoždil kotník o dveře a bolest byla zřejmě k nevydržení, protože nakonec musel být dopraven do londýnské nemocnice, kde mu tamější lékaři poskytli odpovídající péči.

Ten text jsem okopíroval z nějakých internetových novin.
EDIT: Tímto žádám aby tým dělací Přehledy označil ten text za podvrh.

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
+2
-1
Obrázek uživatele GeorgeG
33-34
25. Červenec 2014 - 7:31
Tak konkrétně tohle je až to poslední - to, že už by nelétali pravidelně s Falconem ještě neznamená, že by tam (už jen kvůli nadšení fanoušků) taková scéna někde nebyla - třeba vyvrcholení, kde Han po 30 letech znova za Falcona usedne - a to mohla být ta scéna, kterou natáčeli.

Mnohem víc mě třeba zaráží to, jak mohla taková ruka přežít ve vesmíru, jen za 30 let se dostat z bodu X na nějakou planetu (pokud by v dané soustavě nebyla už od začátku) - a nepředpokládám, že taková ruka má hyperpohon - a pak ještě přežít dopad na planetu a neshořet v atmosféře. A to, že nějací lidi to najdou a jen tak si řeknou, že najdou majitele, je taky přinejmenším trošku divný :D To už tu ostatně popsal někdo přede mnou.

Čímž ale nezaujímám žádné konkrétní stanovisko, dokud se k tomu nevyjádří oficiální zdroje. Neříkám, že to nemůže být pravda, ale jak už je v článku uvedeno, je to přinejmenším hodně zvláštní scénář.

PS: Pokud je to hoax (což asi je, ale opět opakuji, počkám si na vyjádření), docela bych chtěl vidět Abramse, jak musí facepalmovat pokaždé, když si takovéto zprávy přečte :-)
PPS: A nebo je vydává právě on a má pak z toho ohromnou pr..l :D

I'm the begining of the end and the end of time and space.
I'm essential to creation and I surround every place.
What am I?

+1
+2
-1