Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars Rebels: Nové logo a koncept seriálu

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Komár
30-31
2. Srpen 2013 - 20:00
ta loď vypadá dobře tak by to mohlo vyjít

jediné co se mi na tom nelíbí je podzim 2014

+1
+7
-1
Obrázek uživatele Asajj Ventress
22-23
27. Srpen 2013 - 10:06
Naprosto s tebou souhlasím.

Všichni se měníme, když se nad tím zamyslíte, všichni jsme rozdílní lidé napříč svými životy. A to je v pořádku, to je dobré, musíš se stále posouvat, dokud si pamatuješ všechny ty lidi, kterými jsi býval

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
2. Srpen 2013 - 20:11
McQuarrie... to byla první věc, která mě napadla hned jak jsem viděl ty obrázky ještě před přečtením článku.. ten chlap měl hodně dobrý způsob kresby a udělal toho spoustu pro SW, škoda že už se nemůže nějak výtvarně podílet i přímo na tomhle seriálu... Nicméně jsem zvědavý, co z toho bude, je to zasazeno do období, kdy se začlo povstání teprve formovat, to by mohlo být zajímavé. :) Akorát se bojím, že to zase bude dělané stylem, že vždycky dobro nakope zlu zadek (už tam vidím TIE fighter na atomy). Na SW mám prostě radši ty "bad guys", tak snad aspoň někdy dají Impériu trochu více prostoru.. :)

Těším se hrozně. Sice to je až podzim 2014, ale aspoň nám tento seriál bude krátit čas před uvedením EVII. :)

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
2. Srpen 2013 - 20:22
Pokud máš radši bad guys, tak si budeš asi muset počkat na Underworld (cca 2015), nedokážu si představit jak by to chtěli udělat pro děti a na zároveň straně Impéria :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
2. Srpen 2013 - 20:27
Vždycky jsem měl prostě radši temnou stranu.. víc přirozená, lidská.. o emocích. ;) Jo no, Underworld.. kdysi jsem četl, že by to mělo mít prý až 400 epizod s délkou jedné epizody cca 40 minut (jako klasický seriál), ale nevím, jestli se toho vůbec dočkáme. V příprávách jsou teďka Rebels, Nová nová trilogie, aj...

No samozřejmě, že musí prostě vyhrávat rebelové, když je to pro mladší publikum. Ale sledovat to budu aji tak, kvůli náloži nových informací. :)

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+6
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
2. Srpen 2013 - 20:35
No o Underworld se nějak přestalo mluvit, ale když Disney u Marvelu má rozjeto snad skoro 10 filmů a hraný seriál, tak nevím proč by to nebylo realistické i u Star Wars :)

Jinak by tady mělo občas vyhrát (podle mě) Impérium. Sice jen to je rozdíl jestli půjde do akce Vaderova 501 Legie než banda přitroublých droidů (teda aspoň podle TCW provedení)...

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
13. Srpen 2013 - 23:16
Myslím, že s tím, aby vytváření Underworldu stíhali by problém nebyl - lidí na to snad mají dost. :) Jenom jsem doteď byl přesvědčen, že ho úplně zrušili a nahradili právě seriálem Rebels. Původně se přece mluvilo o tom, že bude v roce 2014. Od té doby jsem o žádných změnách nikde nečetl, ale jestli máš ještě nějaké informace, které na tomhle webu nebyly, tak je pro mě jenom dobrá zpráva, že je ještě možnost, že se Underworldu dočkáme!

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
14. Srpen 2013 - 7:03
Underworld nebyl úplně zrušen, byl pozastaven. Nebo teda, abych byl úplně přesný, byl "dočasně" zrušen.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Nojpy
24-25
2. Srpen 2013 - 21:54
Keď sa to bude odohrávať na začiatku povstania Rebelov, tak aj vo filme sw nová nadeje hovorili, že vždy prehrávali od ich sformovania. Neviem že či to bude podľa filmov alebo nový scénař, ktorý nebude naviazaný na filmy. Aj tak dúfam že Impérium budú porážať rebelov, ale zasa nie tak fatálne :D

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Gregor
25-26
2. Srpen 2013 - 20:41
Zní to hodně slibně a už se nemůžu dočkat :) Holt ještě ten rok budu mudet nějak přežít :D

"It's okay. Don't be afraid to say it—dead, death, the dead. It isn't going to go away, and if we don't face it, we'll just make it bigger than it really is. Can't live without death, can't die without life." - Kal Skirata

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
2. Srpen 2013 - 22:46
Hmmmm, very nice, stále ale nemůžeme vědět co se z toho vyklube (ne že bych neměl ve Filoniho důvěru ale kdoví?).

Don't ask, if you don't care.

+1
+5
-1
Obrázek uživatele velitel Cody
26-27
3. Srpen 2013 - 10:47
Asi jsem moc velký skeptik ale tak se mi zdá že to se star wars de pěkně do kopru.
Další seriál to už je velký risk, nevím jestli tvůrci dokáží vymýšlet donekonečna strhující příběh.
Navíc bych byl rád kdyby se star wars svět už konečně uzavřel, a nedošlo k jeho zprznění nějakým špatný příběhem.
Tak mi připadá že se ze star wars stává oslíček na peníze.

dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Calse Lirryns
27-28
13. Srpen 2013 - 23:40
Už jsem tady několikrát psal svůj názor na tohle a ten se pořád nezměnil - všechno, co kdy kdo vytvořil, dělal především pro peníze. Ani si nedokážu představit, že by to mohlo být jinak. Nemůžeš tedy odsuzovat Disney za to, že chce na popularitě Star Wars vydělat tolik, kolik může. Pro nás, fanoušky, sice Star Wars znamená zábavu, někdy až smysl života, ale je potřeba si uvědomit, že pro tvůrce to je zaměstnání, čili, jak píšeš, oslíček na peníze. Už i Starou Trilogii nemohli přece vytvořit kvůli ničemu jinému než výdělku. A my se máme starat jenom o to, jestli se nám výsledek jejich práce líbí, nebo ne.
Mě se na Star Wars líbí právě to, jak má propracovaný svět (galaxie se stovkami planet, ras a všemožných kultur) na dobu přes tisíc let. A čím podrobněji budou jednotlivá období popsána, tím spokojenější s nimi budu, přestože bych dal přednost kvalitním příběhům před nesmyslnými.
Tím samozřejmě nemyslím to, že si nesmíš na nic stěžovat. Jenom mě už začíná štvát, jak všichni nadávají, že Disney jde jenom po penězích a přitom mi nikdo z nich doteď nedokázal vysvětlit, co je na tom špatného. Vždyť celá kapitalistická společnost je založená na honbě za penězi a já jsem v ní zatím spokojen.

Jsem si vědom toho, že nemám pravdu, nepotřebuji na to být upozorněn. Co mě zajímá, je to, kde dělám chybu.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
10. Srpen 2013 - 17:42
No nevím,nevím.Cokoliv je lepší než cestování v čase,ale pořád si nejsem jistý jestli se tohle povede.Svá trápení uvedu v jednotlivých bodech.
Příběh- Ten sám o sobě není špatný,ale já bych dal přednost něčemu co by nám ukazovalo pohled obyvatel celé Galaxie na to,že jim ted vládne Impérium a jak se s tím vyrovnávali než začala rebelie.
Lod- Vzhledově je velmi povedená (připomíná mi trochu lodě,které jsem kreslil když jsem byl menší),ale aby byla jedním z hlavních bodů seiálu? No to nevím,jestli je zrovna správný krok.
Grafika- Styl Ralpha McQuarrie je velmi zájimavý,otázkou je jestli si na něj zvyknu nebo ne.
To by asi bylo všechno.Ted už nám nezbývá nic jiného než nějak zabít čas do příštího podzimu a doufat že Filonni a spol. odvedou dobrou práci (a že se při tom nevykašlou i na další projekty např.film Clone Wars).

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
10. Srpen 2013 - 18:03
Film Clone Wars?

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
10. Srpen 2013 - 18:24
Ježiši,omluvám se.Myslel jsem tím ty dvě příběhové linie podle,které měly TCW následovat.Nešlo by to nějak v mém textu popravit?

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+2
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
10. Srpen 2013 - 19:43
Chyba není zločinem a každý má právo se zmýlit nebo splést. Z čeho bychom se jinak učili? :-)

Navíc ještě není jisté jak budou dané bonusové epizody publikovány. Třeba to skutečně bude sestříháno do filmů. Ale je to asi docela nepravděpodobné, všude se mluví jen o epizodách. Nejspíš se s tím tvůrcům nebude chtít to předělávat, když už to jednou bylo zamýšlené jako díly do šesté sezóny. Ale kdo ví.

A nedivil bych se, kdyby se střihu do filmové podoby ujal nějaký fanoušek. Ono by to šlo i u spousty epizod ze 4. a 5. série :-)
EDIT: Mimochodem, proč hned "popravování"? Chápu, že jsi se spletl, ale popravit text... není to trochu kruté? :-)

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Mistr jouda
23-24
11. Srpen 2013 - 9:04
Popravit!
Ty jsi General Krell! :DDDDD

"A TO SE VYPLATÍ!" -Mistr Jouda, každá šťastná situace.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
11. Srpen 2013 - 10:22
S tím posledním odstavcem souhlasím. A dokonce se i tak stalo.

Oficiálně bylo vydáno DVD s názvem DARTH MAUL RETURNS a jsou v něm sestříhány poslední 4 epizody ze 4. série TCW. :)

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+2
-1